Selam... :)

Selamlar :)))

Dün akşam üzeri eşimle Kadıköy'e indik. Çünkü önümüzde ki hafta bir süre dışarı çıkamayabilirim. Annem yarın kemoterapi alırsa bir kaç gün evde oluyoruz. ( aslında bugün alıcaktı fakat kan sayımı düşük olduğundan yarın sabahtan bir kez daha kan verip bakacaklar) Eee Kadıköy'e inmek olurda Tiyatroya gidilmez mi? Bilet almeye girdik ama bizim Şubat ayında gittiğimiz " İntiharın Genel Provası" oyunu vardı. Üzüldüm biraz, kendimi şartlamıştım tiyatro için. :( Ammaaaaaaaaaaaa evren sesimi duydu sanırım her zamanki gibi :))) eşimin okuldan arkadaşına rastladık Haldun Taner Sahnesinde, tiyatroda oyuncuymuş. Dün akşam ki oyunun çok güzel olduğunu söyledi bizde o oyuna gittiğimizi, İstanbul Efendisine baktığımızı ama bilet kalmadığını söyledik. Arkadaşı " siz hangi oyuna gitmek isterseniz haber verin ben bilet ayarlarım" dedi. Aman Allah'ım gözlerim nasıl ışık saçtı anlatamammm :)))) Gitmek istediğim oyunun oyuncusu ile karşılaşmak ve bilet ayarlanması..... Evren beni seviyor bende evreni... :)
Bu arada bu aralar çok tembelim, yapmak istediğim çok şey var ama henüz adım atabilmiş değilim. Bu kişisel ataletimi yenmem lazım. Büyük bir ihtimalle evde olmanın verdiği bir rahatlık var. Ama olmaz ki; bahar geldi güne erken başlamak gerek, zamanı iyi değerlendirmek gerek.... İzleyeceğim bir sürü film var, okuyacağım kitap, gezip görmek istedğim bir çok yer, fotoğraf çekmek istiyorum... istiyorumda istiyorum.... zaman var ama gönlüm yavaş bu aralar...... Kafam o kadar dolu ki...... Biraz kendime zaman ayırmam gerek....
Eee o zaman ne yapıyorum bu yazıdan sonra ne zamandır ertelediğim günlüğümü yzıyorum, "Gölgesizler" ve " Said Nursi" filmlerini izliyorum, yorumlarımı sizinle paylaşıyorum...
Size keyifli bir gün diliyorum :)

dün akşamdan bir kare... klasik fotoğraf karemiz :)))

potu yazarken yanında kahve olmadan olmaz değil mi ama?

Yorumlar

  1. Sana da mutlu günler canım , annene de şifa ve sabır diliyorum , sevgiler.

    YanıtlaSil
  2. Hakikaten evren seninle:)))bu arada annen için şifa dileklerim, dualarım seninle:((( özellikle Said-i Nursi yani Said-i Kürdi denen Atatürk, laiklik, cumhuriyet düşmanı Kürtçünün hakkındaki yorumunu merakla bekliyorum Gülşah'cığım..filmi the cemaat yaptıysa allayıp, pullayıp, göklere çıkartmışlardır sanırım..
    sevgilerimle

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dualrın için Allah razı olsun Müjde Ablacım. :) son 3 yıldır aklımızdan dilimize dökülen bir çok şey hayatta karşımıza çıktı eşimle, belkide ufak şeylerle yetindiğimizdendir... :)))
      Evren'e de teşekkürler bu arada. :)
      Said Nursi hakkında fazla bilgim yok, biraz bakınıp öyle izleyeyim ki anlayayım arada ki farkı.

      Sil
  3. Öncelikle hayırlı evlat annene çok şifa versin Allahcc. Sonra bir dakikan bile geçmesin umutsuzlukla. Ve kendine her işinin arasında bir dakika boş zaman ayarla. Kahvenide afiyetle iç. Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Amin, Allah razı olsun Vuslat.
      Kahve öyle iyi geldi ki; sanırım bahar sendromu yaşıyorum çünkü diper bloggerlarda aynı durumlar var, yazılarında belirtmişler. :)
      Sevgiler...

      Sil
  4. öncelikle annene büyük geçmiş olsun gülşah rabbim bu mübarek gün hürmetine sıkıntınızı giderir darda koymaz sizi... Öyle önceden bilet ayıracak bir arkadaşta bana lazım aslında ama yok :(( Sözde zamanın kutbu olan saidi nursi hakkında ki görüşlerini bende merak ettim.. Filmin yandaşlı olduğu söylenenler arasındaydı ben sevmediğimden onu ve onun saz arkadaşlarını filmi de izlemedim :) Cumanız mübarek olsun, keyifli az sıkıntısız bir ömür diliyorum.:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Allah razı olsun Buroç. Sana da hayırlı, bereketli cumalar...
      Said Nursi hakkında bilgilerim yetersiz ama görüşlerini benimsemesemde kişiler hakkında okumayı, izlemeyi ve kendimce fikir edinmeyi seviyorum.
      En kısa zamanda paylaşacağım. :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi