Evren mesajlarıma yanıt veriyor..... :)

İyi akşamlar....
Bu hafta sokaklardayım. Dün arkadaşım aradı; çarşamba gününe "Şark Dişçisi" oyununa biletim var gelir misin? dedi.


Bende işim olsa bile erteler yine seninle gelirim dedim. Çünkü bu oyunada biletler resmen kapalı gişe satıyor. Ve geçen seneden beri gitmek istediğim bir oyundu.  Allah'ım dedim sesimi duyduğun için teşekkürler.  Sizi bilmem ama eşim de bende Kuantum Düşünce Tarzına inanıyoruz.
Siz evrene mesajı yollayın gerisini merak etmeyin. Tabi sabırlı olmak gerek çünkü bir şeyin olması için zamanının gelmesi gerekir. Hayatta hiç bir şeyin tesadüf olmadığına inananlardanım. Şu aralar çokca geçen bir kelime var " PARALEL EVREN" ( Eee google amcadan araştırırsınız bir sürü açıklama var çünkü) cümlesi var. Hani bazen bir durumla yada bir şeyle karşılaştığımızda " ben bunu biryerden hatırlıyorum" yada " sanki daha önce ben bunu yaşadım" diyerek DeJavu olur ya onun açılımı. Sonuçta sadece bedenden yaratılmadık. Ruhumuz da var ve bedene göre daha serbest hareket ediyor. Psişik olaylar yaşadığımdan bu durumlara inancım daha fazla. Çünkü Yaradan bizi bir amaç için yarattığını ve herkesin bir yaşama sebebi olduğuna inanıyorum.  Önemli olan farkındalığımızı arttırarak bizde nufüs eden Esmaül  Hüsna'yı bulursak, ona göre davranmamız ve hayatımızı  yönlendirmemiz daha kolay olur..... Bir ara bu konularda da yazmak istiyorum derin konular gerçi....

Hal böyle olunca yarın sabahtan Taksim'de buluşucaz, ordan saat 15.00 oyununa Harbiye'ye geçicez. Eee konuşacak şeylerde var tabi, arkadaşımda kitapları seviyor, paylaşacak şeyler birikti.
Cumartesi de bir değişiklik olmazsa eşimle Eminönü/ Şark Han'a gidicez... Ne olurdu havalar soğumasaydı.... Gerçi doğa olması gerekeni yapıyor.... Arayı iyi tutmak gerek doğa ana ile.... sonuçta bizim kadar onlarında dünyası burası...

Haydin kalın sağlıcakla, biraz da kitap okuyacağım, bugün gezmelerde olduğumdan okuyamadım.

Not: Eğer klasik müzik seviyorsanız "PAZAR SABAHI KLASİKLERİ"  cdsi var. Tavsiye ederim. Karma bir albüm ve harika parçalar var.

Yorumlar

  1. Buna çok sevindim Gülşah'cığım zaten senin gibi hep olumlu, hep iyi, güzel şeyler düşünen birinin ilettiklerine cevap almaması mümkün değil diye düşünüyorum..oyunun resimlerine baktım o kadınlar cadı mı len?:)))))şaka bir yana hiç duymadım Şark Dişçisi hoş bir güldürü sanıyorum off yıllardır tiyatroya gitmedim en son Anna Karenina o da konusunu ve sonunu bildiğimden çok içimi karartmıştı:((
    quantum fiziği benim de çok ilgimi çekiyor ama düşünce tarzı konusunda pek araştırmadım paralel evrenler gerçekten doğruysa ne ilginç değil mi? Senden, benden kaç tane daha var şu anda? Acaba ne yapıyoruz?:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu konular çok ilginç Müjde Abla. Düşünce tarzını değiştirince aslında bir çok şeyde çorap söküğü gibi peşinden geliyor.
      Bizden kaç tane var demişsin ya biz tekiz, ama ruhumuz geziyor diğer alemlerde...
      Kafamdakileri toparladığımda yazacağım bu konuda... :)))
      Oyun müzikaldi. Çok seviyorum tiyatroyu. Birde Şehir Tiyatroları uygun olunca daha çok gitme fırsatım oluyor. :)

      Sil
  2. Bu oyuna gitmeyi ben de çok istiyorum , yorumlarını bekliyorum canım .

    Kuantum Düşünce 'ye inananlardanım .
    Ne düşünüyorsak , hayatımızda onu yaşıyoruz gerçekten . İnanmak , niyet etmek ve gerçek olacağını bilerek beklemek . Farkındalık ta çok önemli tabi .
    Bu konuda hayatımla ilgili o kadar çok mucizeye şahit oldum ki...
    Dediğin gibi derin konular .
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Muhakkak bu oyuna gitmelisin Zeynep tek kelime ile harikaydı... :)
      Evet düşüncelerimiz ve hayata yansıtmalarımız çok önemli.

      Sil
  3. oo Gülşah'ım yazını bekliyorum bu konuyla ilgili o zaman, çünkü ben de ilgilenmek istiyorum kuantum düşünce ile. keyifli gezmeler dilerim sana şimdiden :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım. Bu konuda çok güzel kitaplar ve internet sayfaları var, tavsiye ederim.

      Sil
  4. Farklı bir konu. İlgi ile okudum. elinize sağlık.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi