Kuzenin doğum günü, ...keyifli bir günün ardından. :)

 Pazar günü Thyke ve diğer okuma grupları Sabah Gazetesi ekindeydi. Burdan bakabilirsiniz, tıklayınız.:)


23.Nisan kuzenimin Müge'min doğum günü. Bu yıl süpriz yapalım dedik ama eşi süpriz yapacağımızı anlamadığından söylemiş geleceğimizi. Bu arada kuzenimin eşi ile benim eşim kuzen. Biz onların nişanında tanıştık. :))) Tanışma olayımız süperdi, anlatırım birara.
Kardeşimle eşi vedeeeeeee Toprak Cem'imiz de geldi. Nasıl özlemiştim yeğenimi, anasını babasını da özlüyorum ama yeğenimi bir başka valla. :))
Gittik, pastamızı kestik, yeni yaşını kutladık eve geldik. :) Kuzenim sıkı bir hayvan severdir. Örneğin aldığı yeşilliklerin içinden solucan yada başka bir canlı çıktı, öldürmez, yeşillik bir alana bırakır. Seviyorum bu huylarını, kendisini de seviyorum canımmm :))
Kedileri başka bir sevdiğinden ve kedisi de olduğundan "Mırname" adlı büyüklere şiir kitabını aldım. Çok sevindi. Bol bol da fotoğraf çekildik, ekleyeceğim onlarıda. Bugünde eşimle Moda'ya yürüdük, simitlerimizi aldık, Moda Çay bahçesine gittik. Ben ayran kendisi çay istedi. Açık havada keyif yapmanın keyfi başka, hele Kadıköy daha da bir başka. Yine bol bol fotoğraf çekildik bu sefer biraz komik fotolar  çıktı ama keyifli bir gündü.
Annem kan vermiş, değerleri yüksek çıkmış, perşembe günü kemoterapi alacak, son bu. İnşallah tomografide de sonuçlar temiz çıkarda anacığım ve biz rahatlarız... :( Buna da şükür gerçi.
Hadi biraz da fotoğrafları ekleyeyim değil mi.. :)

canlarım benim sizi çook seviyorummm :)


kuzenler ve ilaveler bir arada heheh :)

canımm tekrardan nice sağlıklı yıllara..






NOT:  Radyo Voyage ve TRT Fm harika müzikler çalıyor, haberiniz ola. İyi akşamlar.

Yorumlar

  1. Kuzeninin yaşgününü ben de kutluyorum, nice nice yıllara:)))afiyet olsun güzel pastalara ve simitle ayrana yalnız simitle - çay daha çok yakışıyor:))ah radyo dinlemeyi çok istiyorum ama o kadar ara verdim ki, alışkanlığım yok olmuş aklıma gelmiyor anca sen veya başka bir arkadaşım sayfasında yazınca aklıma geliyor, sonra yine gidiyor:((((sevgilerimle....unutmadan tüm resimler harika...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağolasın Müjde Ablacım, kuzenimin adına teşekkürler. :)
      Kesinlikle simit-çay ikilisi hele yanında biraz da peynir. :) Ama bazen simit-ayran ikiliside güzel oluyor. :)
      Radyodan vazgeçemeyenlerdenim, tavsiye ederim ablacım. :)
      Sağol, bendende kocaman sevgi ve öpücükler sana :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi