Tepki / Stephen King



Bir solukta okudum kitabı. Eğer psişik konulara ilgi duyuyorsanız ve kendinizde bir şeylerin farkındaysanız daha bir heyecanlı okuyorsunuz bu kitabı.
Kitabı okurken kendimi hep Andy'nin ( kızın babası) yerine koydum; ne kötü bir durumdu yaşadıkları, karısı tırnakları sökülüp, elleri ayakları bağlanıp öldürülmesi, kızını Dükkan denilen gizli istihbarattan kaçırması, yaşadıkları... Kitabı fazla anlatmak istemiyorum belki okuyacak olanlar olur, heyecanı kaçmasın.
Eğer yazarı da seviyorsanız mutlaka okuyun derim.

Kitap Açıklaması 

Mc. Gee ve Vicky Tomlinson, 1969 yılında gizli bir örgütün piyasaya sürmek istediği bir ilacın ilk denemelerine katılmışlardı. Bir yıl sonra evlendiler ve küçük kızları Charlie doğdu. Charlie üç yaşındayken, bakışları ile oyuncak ayısını tutuşturdu.Charlie sekiz yaşına gelince duygularını kontrol altına almayı öğrendi. Artık her zaman yangın çıkarıyordu.Ama gizli örgüt, bu büyük etkili, küçük silahı kullanmayı planlıyordu.

Yorumlar

  1. filmini syretmiştim.
    fena değildi.
    s.King'in hayvan mezarlığı kitabını şiddetle tavsiye ediyorum veya O.
    iyi haftalar:)

    YanıtlaSil
  2. Evet filmi de varmış, eşim bakacak ona, izlemeyi düşünüyorum. Kitap çok etkileyici ve sürükleyiciydi ama bazen filmlerde o duyguyu yakalamayabiliyoruz. Bakalım...
    Bakarım diğer kitaplarınada, teşekkürler.
    Size de iyi haftalar.

    YanıtlaSil
  3. ııııyyyy ürperdim daha senin tanıtımını okurken:)))çok dehşet verici e tabii Stephen King, ben hiç eve almıyorum kabus olur rüyama girer diye okuyamıyorum, korku filmi de izleyemiyorum (çok tuhaf aslında çocukken ve gençken böyle bir takıntım yoktu rahatça izler ve okurdum en korkunç çizgi romanları alırdık hatta)
    iyi haftalar Gülşah'cığım..

    YanıtlaSil
  4. Ama bu kitabı korkunç değil Müjde Ablacım. Ki bende senin gibiyim; korku filmi izleyemem, izleyebilmem için evde helede akşamları hiç yalnız olmamam lazım. :)))
    Sana da iyi haftalar. :)

    YanıtlaSil
  5. King yazar da kötü olurmu hiç.King benim favorilerimdendir.Tanıtım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim. Ben ilk kez okuyorum yazarın kitabını. :)

      Sil
  6. Bu kitabı ve Stephen King'i çok seviyorum.Bana ilk kuzenim tavsiye etmişti bu kitabı.İlk başta ıyyy demiştim ama elime alınca ve okuyunca direkt utanmıştım bu tepkimden :D
    Filmini de izle en yakın zamanda canım :)
    Bu arada Stephen King'in Medyum kitabı da çok güzeldir.Onun da filmi var hatta adı The Shining/Cinnet.Jack Nicholson oynuyor başrolde :)
    iyi akşamlaaarrr

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İzleyeceğim İrem yakın zamanda, söylediğin için teşekkürler. Eşim indirsin hele bir :))
      Bende sevdim bu kitabı.
      Sana da iyi akşamlar. :)

      Sil
  7. bu kitabı da okumak istiyorum ama listelerim oldukça kabarık ve elimdekileri bitirmeden kitap almama kararımı bozmuyorum ama listeme ekledim:)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi