Güne erken başlamak.... akşaı da keyifle bitirmek...

Bugün annemin hastane randevusu vardı, tomografi çekilmek için. Ama doktorumuz " ben 5 kür kemoterapiden sonra değil, 6 kürden sonra tomografi istiyorum, sonuncuyu da al öyle çektirelim" deyince annem üzüldü tabi, hayaller kuruyordu eve gitmek için. Bende hep annem adına üzldüm hemde doktor böyle uygun görüyorsa böyledir diye... 30. Mayıs'a kaldı çekim ve sonuç gösterme işlemimiz ve annem haftaya kemoterapi alacak, biraz bundan da yoruldu. Belli etmiyor ama biraz yorgun, bunda evinde olmamanın verdiği pay büyük. İnşallah atlatacağız ama...
Babamla da konuştuk, Antalya ve Aydın'daki Onkoloji bölümüne dosyasını aldırmayı düşünüyoruz. Böylece aralarda beklerken evinde olur ve içi rahat eder. Hem babam Fethiye'de annem burda ikisi içinde zor oluyor. Allah hakkımızda ne verirse hayırlısını versin. Hayat öğretti ki bazı şeyleri zorlamamak gerek.
Bu arada dönüşte teyzemlere geçtik. Teyze kızım lise 3 de okuyor ve tam bir kitap tutkunu, tıpkısı ben. :))))

Sıkı bir ders çalışıyor ama aralarda da kitap okuyor, yaşına göre epey bir kitap okumuşluğu var. Ondan 4 adet kitap aldım, okumak istdiklerimi. Okulda kitap ayracı yapmışlar, bir tanede bana yapmış sağolsun. Çook mutlu oldum.

Eve döndüm akşam üzeri, ütümü yaptım, mahalleden komşumu çaya çağırdım. Hoş sohbetli bir akşam geçirdik, kitaplığımdan bir kaç kitap seçti. Kendisi de kitap okumayı çok seviyormuş. Birbirimizi yeni tanıdığımızdan, biraz kendimizi anlatmakla geçti günümüz. Kızı çook şekerdi, oğlu biraz afacan ama olacak o kadar. Sonuçta bizde arkadaşı yok, doğal olarak enerjisini afacanlıkla atıyor, sokakta oynayacak alanları olmayınca....

Cumartesi de arkadaşımla ablaları gelecek oturmaya, yoğunum bu hafta. Seviyorum ev oturmalarını hele sevdiklerim, keyif aldıklarım gelince daha bir başka oluyor.
Benden böyle, sizler nasılsınız?
İyi akşamlar, şimdiden hayırlı, bereketli Cuma'lar...

Yorumlar

  1. Geçmiş olsun annenize... Umarım sağlığına kavuşur.

    YanıtlaSil
  2. Canım anneciğine geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda çok daha iyi olur :)
    Kitaplar çok güzel :) Bence incir kuşlarından başla derim :) Gerçi anlatılanlar gerçek olduğu için bayağı bir öldürüyor seni okurken ama olsun...
    Leyla bende de var ama henüz elime almadım.Ama Canan Tan'ın iz'i alıcam en yakın zamanda artık.çok blogda gördüm ve merak ediyorum.Keyifli okumalar ve iyi haftasonları canımm :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canım. :))
      Evet kitaplar bir harika, okumak için sabırsızlanıyorum. Sana da keyifli okumalar tatlım.

      Sil
  3. ay bu arada o kitap piruzeymiş :) yanlış görmüşüm :)

    YanıtlaSil
  4. Annenize gecmis olsun,acil şifalar diliyorum.Asis

    YanıtlaSil
  5. canım annen için en sağlıklısı neyse öyle olsun dilerim , zor bir süreç , acil şifalar ..
    kitaplar dizi dizi, okuması ne zevkli :) bak tekerleme yazdım sana ;) iyi haftasonları olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol ve amin canımmm :) uzun ve zor bir süreç ama çook inanıyoruz atlatacağız biz bunu. Ve dualarınız için de Allah razı olsun.
      Tekerleme için sağolasın canım, size de iyi haftasonları...

      Sil
  6. Allah şifalar versin.İyi okumalar...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Kitap Cumhuriyetim.
      Sana da keyifli okumalar. :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi