Keyifli bir pazar gününden merhaba...

Selamlar... Herkese keyifli pazarlar.

Bu hafta biraz yoğun geçti, sevgili Gonca'dan esinlenip, ilham alarak kışlık-yazlık giysi ayrımı ve yerleştirmesini tamamladım. Hazır gardrop boşalmışken içini dışını da sileyim derken 2 günde tamamladım işimi, sonrası çıkan ütüyü saymıyorum, oda ayrı bir olay yahu.... :))) Giymediklerimizi ayırdım. Bizim burada bir ev var; ismi Sevgi Mağazası http://www.sevgimagazasi.org/ oraya götüreceğim ve ordan da  ihtiyaç sahiplerine gidecek. Giyecek olanlar iyi günlerde kullansınlar. Paylaşmak güzel bir duygu.

Dün Avcılar'a gittik, çocukluğumuzun birlikte geçtiği Pelin'imin düğününe. Ama bir daha oraya gidermiyim bilmiyorum. Anam ne uzak bir yer. Metrobüs-taksi yaptık, meğersem deniz otobüsü de varmış ama biz öğrendiğimizde geçmişti artık. Babamla babası, sonra da annelerimiz arkadaş olmuşlar ve sıkı bir dostluk başlamış aralarında, sonra da bizler olduk ve çocukluğumuz beraber geçti. Önümüzde ki ayda kuzeni Yasemin'in düğünü var. Allah mesut etsin, utandırmasın onları. Evlilik güzel, keyifli bir birliktelik bana göre. :)))

Tek şikayetim yemeğin verildiği restaurantın uzak olması,... eğlendik, oynadık, nikahları kıyıldı, pastaları kesildi ve biz yolumuz uzak diye 22.30 gibi yola çıktık, saat 00.30 da eve vardık. Tabii yorucu olan yoldu ama olsun değdi onların güler yüzüne. Dedim eşime gel birer bira alalım buz gibi, iyi gider bu yorgunluğa, eşimde mısır da patlatalım dedi, olur dedim. Tam bir patlamış mısır severdir kendisi de.  Ama yağsız-tuzsuz patlatıyoruz makinede, böylece hafif oluyor. Açtık biraları, televizyonda da Kafa Dengi programı vardı. Her hafta güzel, gündem konuları tartışıyorlar. İlk defa sonuna kadar izledim.

Bu aralar alerji hapı aldığımdan sabahları kafamı zor kaldırıyorumm yataktan. Ve bu durum hiç hoşuma gitmiyor. Çok uyumayı sevmiyorum, zaman kaybı gibime geliyor. Kitap okumalarımı hızlandırdım, yeni kitaplar için. :))

Bizde böyle işte. Güneşli bir pazar gününe başladık, gazetelerimi okudum, yazımı yazdım ve sizin yazılarınıza bakmaya gidiyorum.
Şimdiden iyi haftalar.


Yorumlar

  1. :))) sefamız olsun değil mi yaaaa :))) senide bekleriz Firari Yolcu.

    YanıtlaSil
  2. Tabi olsun.
    :) Teşekkürler canım, olmuş kadar oldum teklifinle.

    YanıtlaSil
  3. Allah mesut etsin yeni evli çifti, sana ve eşine de afiyet bal olsun Gülşah'cığım, alerjin olduğunu bilmiyordum (ya da söylediysen de aklımda kalmıyor tutamıyorum:(((geçmiş olsun:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Müjde Ablacım. Genç çift adına da amin. :))
      Daha önce bahsetmedim sanırım, çünkü mevsim geçişlerinde çok etkileniyorum ve bu sefer 2 yıldır kullandığım ilaç fayda etmedi, burun akıntısı, göz yaşarması, hapşuruk ve öksürük-daha ne olsun yahu- durmak bilmedi. Doktorum bu sefer ialcı değiştirdi bir yüzksek dozajını verdi de rahatladım. Yoksa fenaydım fena.

      Sil
  4. yazlık-kışlık tamamdır diyorsun :) oh iyi günlerde mis , pak olmuş :)
    genç çifte mutluluklar dilerim :)
    h.sonu ben de buz gibi bir bira ödülü verdim kendime ;) afiyet olsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Genç çift adına teşekkürler Gonca.
      Evet canım bitirdim yazlık-kışlık ayrımınıda rahatladım. :))))))
      Sizede afiyet olsun arada buz gibi iyi oluyor bira. :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi