Röportaj Mimi....

Sevgili İremce ve Amak-ı Hayal mimlemiş beni. Buyrun okumaya... :))))

&&& Blog deyince aklıma; önce kendim geliyorum. Çünkü paylaşmayı seven ve bilgi açı olan ben için ihtiyaçtı blog açmak. İLk Bloglar açıldığında beceremeyenlerdendim. Nedeni de bir çok şey ingilizce idi... Sonra blog açacağım dedim ve oturdum pc başına ve blogcu.da açtım. Ordaki ortam ile blogspot. daki ortam çok farklı. Bana göre blogspot daha iyi. Ve iyi ki açmışım, okuduklarımı, öğrendiklerimi , izlediklerimi paylaşmayı seviyorum... :)

&&&Sence bloglarda en çok neler paylaşılıyor? Kişinin hayata bakışına göre değişiyor sanırım. Ben daha çok kitap bloglarını yada özgün, kendine has blogları takip ediyorum. Bunun dışındaki bloglar da hoş.

&&& Kişi istediğini paylaşmalı ama sonırları aşmadan, karşındakinin özgürlük çerçevesine girmeden paylaşılmalı. Bir de diğer arkadaşlarımında yazdığı gibi; cinsellik, küfür içermemeli diye düşünüyorum.

&&& Sence neyi paylaşırsa bir insan aşırıya kaçmış olur? Vala bilemedim ki.... Bazı kişiler herşeyi paylaşmayı sever, bazıları bazı şeyleri paylaşmayı sever. 

&&&İstediğim blog ismini kullanıyorum, içerik de aynı şekilde... :))

&&&Benim blog yazarlığım hakkında ne düşünüyorsun? İkinizi de ilgiyle ve beğeniyle takip ediyorum..

&&&Her bloğa giriş yaptığımda baktığım sayfalardan birisiniz. Yalnız puan veremeyeceğim çünkü benim tarzıma uygun değil puan vermek... :)

Bu mimi isteyen, şuan okuyan herkes yapabilir. Çünkü mim cevaplamayı seven var sevmeyen var...

Keyifl okumalar.

Yorumlar

  1. Senin blogundaki kitaplar, filmlere bayılıyorum, hiç okumadığım da olsa, okuduğum da olsa yeniden tanıtımını okumak çok keyifli...mim (ben anket diyorum) konusunda da iyi demişsin ben sevmiyorum mesela (birkaç kez kırılmasın diye arkadaşlar yaptım, sonra blogumda zaman zaman yaptığım 'yazı temizliği' ile siliyorum o tür yazıları)
    sevgiler Gülşah'cığım...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Müjde Ablacım, bende senin yazılarını ve görüşlerini beğeniyorum, belki de bir çok yönden aynı akıl, mantık ile baktığımızdandır. Yanlış anlaşılmasın farklı bir görüşünde olsa yine okurdum. :)
      Benden de sevgiler ablacığım. :)

      Sil
  2. ben de seni ilgiyle takip ediyorum , sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende seni Gonca. Muhakkak bloğuna baktıklarımdansın.
      Sevgiler, iyi geceler.

      Sil
  3. canım çok teşekkür ederim değer verip cevapladığın için :)çok güzel cevapladı :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi