Perşembeeeee :))

Selam, nasılsınız?

 Bu model eşimin tasarımı, beni nasıl şebek hale dönüştürdü görüyorsunuz değil mi? :)))

 İkea'ya gittik dün, sabahtan gidip kahvaltımızı ettik ve kimseler doluşmadan sessizlikte gezdik, bir kaç bir şey alıp eve döndük. Öğleden sonra da İrem ile buluştuk.
Biz dün İrem http://iremsungur.blogspot.com/ ile buluştuk. İstanbul'a arkadaşlarını ziyarete gelmiş. Kadıköy'e geçtiklerinde bende kendilerine eşlik ettim. Sanki daha önceden tanışmış gibiydik. Arkadaşı Reyyan'da çok şeker bir kızdı. Blogdan paylaşınca bazı şeyleri, yanyana gelince bir çok şeyi konuştuk.. Kitaplardan, kendimizden bahsettik. Keyifli bir gündü. :)

Akşamına da kandil diye helva kavurduk, kuzen ve eşini çağırdık. Buarada eşimin halasının oğlu ile benim amcamın kızı evli. Biz onların nişanında tanıştık. :)))))) Hep birlikte vakit geçirdik, kandil özel programı seyrettik. Keyifli bir gündü.
Bu yazıyı yazdıktan sonra yine sokaklardayım :))))
Cuma günü Spiderman geliyor vizyona, cumartesi yine Optimum'da sinemadayız... :) Ailecek.  Piruze kitabını bitirdim, aynı yazarın İncir Kuşları kitabını okuyoruz. Bitsin ikisini tek bir yazıda paylaşacağım.

Buarada LÜTFEN! KAPINIZIN ÖNÜNE BİR KAP SU BİR KAP YEMEK BIRAKIN. SUYU İHMAL ETMEYİN. ÇÜNKÜ SOKAKTA YAŞAYAN CANLILAR SU BULMA SIKINTISI ÇEKİYOR.

Haydin bana iyi günler. :)))

Yorumlar

  1. Hiçte değil bence çok şeker görünüyorsun. Blog dostlukları çok hoş dimi, ne güzel keyifli bir buluşma olmuş :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :))) Teşekkürler..
      Evet ya çok hoş bir buluşma oldu. Aslında İstanbul'da olan bloggerlarla buluşma ayarlamayı bile düşünüyorum. Keyifli geçti zaman. :)
      Belki sende katılırsın bize.

      Sil
  2. gülşah :) öyle tatlı çıkmışsınki gelip yanaklarından kocaman öpesim geldi, çok sevimli bir yüzün var farkındamısın, maşallah..bu arada çok gecikmeli giriyorum sayfana aslında geçen hafta yazdığın yazıya yorum yazacakken müşteriler girdi içeri aklımdakiler uçup gitti, ve yine hafta sonu kulaklarını çınlattım y.mahallenin bir parkında açık hava sinema keyfini görünce direk aklıma sen geldin, tabi oturup izleyemedim koşuşturmalarımı bitiremediğim için ama en kısa zamanda gidip izleme keyfini yakalamak istiyorum, geçmiş kandilin mübarek olsun, annenin ellerinden öpüyorum, sevgilerimle ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öp o zamannnnn :)))) ve teşekkürler Gülçin'cim. :))) hımmm genelde öyle derler yüzüm için ama. Bende kendimi seviyorum desem ayıp etmiş olur muyum bilmem ama :)))) Bu arada senin de yeni profil fotoğrafın çook güzel. Birde çok zaman önce sana attığım mail gelmişmiydi?
      orda olsam takarım seni koluma hooop açıkhava sinemasına giderdik. :)))
      Bende seniiii çooook ama çook öpüyorum canım, iyi geceler.

      Sil
    2. insanın kendini sevmesi çok önemli ve çok güzel bir duygu o yüzden pozitifliğin yazılarına ve fotoğraflarına yansıyor :) tekrar maşallah diyeceğim..
      keşke burda olsaydın gülşah,bazen birilerinin beni itmesi gerekiyor..
      güzel bir hafta diliyorum sevgilerimle, öpüyorum ;)

      Sil
    3. :)) Amin ve sağol canım. Keşke yakın olsaydık dediğim kişilerden birisin canım.
      Yakın olsaydık kapına dayanır iteklerdim valla seni. :)))
      Kısmet belki birgün yakınlaşırız.
      Sanada keyifli haftalar canım, öpüyorum.:)

      Sil
  3. bu tasarımdan İrem de yapıyor hem bana hem babasına düşünsene bir ara paylaşırım eşim izin verirse :))) ama sen çok hoş görünüyorsun :)
    İRem ile buluşmuşsunuz ne güzel :) enerjiniz buraya da yansıyor , ne güzel değil mi ortak paylaşımların olan insanlarla tanışmak :)
    sevgiler ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)))) irem'de de var zaten bir yaratacılık sanırım, paylaşımlarından okuduğum kadarı ile. :) Eşin izin verir mi bilmem ama sana yaptıklarından olabilir. :))
      Canım sağol.
      Evet enerji farklı oluyor, sanki ilk değil de her zaman ki buluşmamız gibiydi. buluştuk irem ile ve güzel geçti. Senin de kulağını çınlattık. İzmir'e gidersek Gonca ile de görüşebiliriz diye. Senden de o enerjiyi alıyoruz :))

      Sil
  4. kulaklarımı çınlattınız mı diye soracaktım , çekindim tuttum kendimi :))
    hislerimiz karşılıklı demek ki ;)İzmir'e yolunuz düşerse elbette görüşelim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aşk olsun niye çekiniyorsun? şurda birçok şeyi paylaşıyoruz. :)
      İnşallah canım, senin de İstanbul'a yolun düşerse haberleşelim, beklerim.

      Sil
  5. canım çok tatlısın sen gerçekten :) Ancak yazma fırsatı bulabildim.
    Ben seni çok sevdim :) İnşallah bir gün Samsun'da yada Ordu'da seni ağırlama fırsatım olur.Her zaman beklerim :)Kocaman öpüyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Fıstığım sende öyle çooook ama çok tatlıydın. Ve bende seni çok sevdim. İnşallah canım, gelirsem arayacağım kişilerden birisin. Senide her zaman bekliyoruz. :)
      Bende koskocaman ööpüyorum.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi