Bayram kartları alındı... :)))

Selam.
Bugün eşimle öğleden sonra Eminönü'ne geçtik. Mis gibi vapur keyfinin ardından ver elini Eminönü... Bayağı gezdik. Tathtakale'nin dar ama keyifli, kalabalık sokağını, dükkanları gezdik. Çifte kavrulmuş lokumumuzu aldık. Mis gibi türk kahvesi yanında güzel gitmez mi ama? :))
Bayram tebrik kartlarımızı da aldık. Birkaç güne ulaşır adreslerine diye düşünüyorum. Bu arada dün gittiğimiz Micky'nin Müzikal Festivali bir harikaydı. Büyükler olarak bizde çok eğlendik, kendi adıma çocuklar gibi şendim. O Micky ve Miny görmek, Duffy, Donald, Alaaddin, Yasemin. vs... Volkan Severcan sesinden başlangıçları dinlemek de güzeldi. Bir sürü fotoğraf çektik, bazılarını paylaşmak isterim...
D&R'daki Can yayınları 5TL kampayasından sevdiğim bir yazarın 4leme kitabından üçünü aldım. 1.kitap ayrı fiyata satılıyormuş. Artık onu da sahaflardan bakarım. Yazar kim mi? Yukio Mişima :)

 Fotoğrafları yine çeviremedim nedense baktığımda normal gözüküyor eklediğimdeyse bu şekilde. çözücem ben sorunu inşallah...














 Yeni renkli post-itler aldık. bazen kitaplarda belirli yerleri etiketlemek için yada sevgiliye ufak notlar yazmak için çook iyi oluyor.

Otostopçunun Galaksi rehberi kitabını da okuyorum ara ara. Biter mi bilmem. Sayfa sayısını geçtim sayfa ebadı büyük yazılar küçük punto artık kışa biter herhalde..... :))

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi