FİNCANDAKİ MUCİZE : KAHVE / ORTAK BLOG

Selam arakdaşlar nasılsınız?

Bizde keyifler iyi çok şükür. Ramazanı yarıladık.
Murat Abimiz var bizim :) ve kendisinde film arşivi derya deniz... Her geldiğinde bir sürü film, dizi ve animasyonlarla geliyor ve bize de sırasıyla izlemek düşüyor. Bu sefer bize çocukluğumuzun çizgi filmlerinden de getirmiş. Tom Jeryy, Heman, Dumpo, veeee Avatar'ın eski yeni sezonlarını da getirmiş.
Cnbc-E de haftasonları yayınlanırdı ve bende deli gibi izlerdim. Çünkü konusu, verdiği mesajlar ve işleyişi beni derinden etkileyen çizgi filmlerden biridir. Ve şimdi devamını da getirmiş. Bunların yanında yeni filmler ve benim Lale Ablanın blogunda okuyup listeme eklediğim Köker Üçlemesini getireceğini sööyledi. Ama Kaplumbağalar da Uçar'ı getirmiş onun yanında birkaç İran-Irak filmi ve Rus filmi getirmiş.  İzlemek için sabırsızlanıyorum. Blog takipleri sonunda epey bir alınacak kitap ve izlenecek film listem oldu... :)
2 kitap bitirdim onları da sonraki yazımda paylaşırım. :)

Bu arada size yeni blogdan bahsetmek istiyorum. Leylak Dalı, Lalenin Bahçesi ve birkaç blog sahibi ortak bir blog açtılar ve paylaşımlarımızla sayfaları renkleniyor.
Sizi de bu blogla tanıştırmak istiyorum....
İyi haftasonları

"Fincandaki Mucize: Kahve" isimli mis gibi kahve kokan, lezzetli bir blog var. Herkesin katkısıyla giderek güzelleşiyor.  Bu blog ortak bir blog, sizin yolladığınız fotoğraf ve yazılarla varlığını sürdürecek, bu demek ki epey kalabalık olup, herkesin tuzu biberiyle günden güne büyüyecek.  Sevdiğiniz bir mekanda içtiğiniz bir kahve, anısı olan, sizi biryerlere taşıyan bir fincan, şık bir sunum, ilginç bir tasarım, hatta çirkin bir mekan ve tatsız bir kahve bile konu olabilir yollayacağınız fotoğraf ve metinlere. Sizin adınız veya rumuzunuzla yayınlanacaktır gönderilenler.  Bloğu renklendirmek için , arzu ederseniz, bloğunuzda duyuru yapabilirsiniz. Metinlerinizi yollayacağınız mail adresi;
kahveciguzelleri@gmail.com
Blog linki:
 

Yorumlar

  1. Sağol Gülşah, senin de katkılarını bekliyoruz:))

    YanıtlaSil
  2. Aklimda en kısa zamanda bende mail gondericem leylak Dali :-):-):-) siteniz çok güzel hele paylasilan kahve fotoğrafları bir harika

    YanıtlaSil
  3. gülşahcım 3 günde 6-7 anime film izledim sendekileride not ettim, yeni blog arkadaşımızıda eklemiş olunca saat 03,37 artık uyuma vakti, öpüyorum seni sevgilerimle :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oo desene sende de filmler birikti. Güzel oluyor yaz akşamları izlemek.
      Bende seni öpüyorummmm kocaman.

      Sil
  4. Kahvecigüzellerine verdiğin destek için teşekkürler Gülşahcım.

    Anime izlemeyi ben de çok severim. hatta kendimi bir kaptırırım gerçek sanırım onları:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim Lale Abla, bir kahve sever olarak. :))
      Bende çok seviyorum hemde çok. Kaptırma konusunda sana katılıyorum hemde çok kaptırıyorum bazen kendimi :)))

      Sil
  5. Avatar, geçen yıllarda haftasonlarımızı renklendiren film :) İrem küçük yaşlardaydı zevkle izlerdik hepimiz. çok severiz. Dora ve sünger bob'tan sonra gelirdi hey gidi..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Avatar birinci sırada benim için o kadar seviyorum konusunu ve verdiği mesajları . :)))

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi