Bir Pazar Günü.....

Bu haftayı bir içerde bir dışarda geçirdik. Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta yetenek sınavları vardı. Kaynım da başvurmuştu. Marmara Müzük Öğretmneliği bölümü olmadı, pazartesi günü de İ.T.Ü. Halk Oyunları açıklanacak ( bu bölümüde başvurdu) inşallah olur. Yoksa çok üzülüyor.
Bizde bu arada birkaç arkadaş ziyareti yaptık. Evde olduğumuz zamanlarda da film izlemeye devam.... Kitap okumaya da tabi. :)))


 İmparatoriçe Ve Askerleri Çin filmi. Öyle fazla bir konusu yok aslında. Babası savaş sırasında ölen bir prenses ve yeğeninin kavgası. Aksiyon olarak fena değildi. Ip Man filminde oynayan adamda oynuyor. Ip Man filminide çok beğenmiştim.
 Sonrasın da Vay Anam Vay Babasının Oğlu filmini izledik. Tam bir komediydi. İzlerken çook keyif aldık. Eğer ailecek keyifli bir film izlemek isterseniz bu film olabilir.Ve meşhur, kitapları deli gibi satan Açlık Oyunları'nın filmini izledik. Ben çok beğenmedim. Sanki bir şeyler eksikti filminde. Kitap nasıldı bilmediğimden adlandıramıyorum eksik olanı.








 Dün Kadıköy'e indik yürüyüş yaptık, yemeğimizi yedik ve çayımızı da içmeye Moda Çay Bahçesine çıktık. Bu kareler de oradan. :)))




Atatürk Konuşuyor / Derleyen İsmet Bozdağ kitabını bitirdim. Bu kitabı Kabalcı Kitapevinden 1 TL'ye aldım. Kitap Nutuk Öncesi yaşananlardan kısa bir derleme. Her bir satırı okurken sindirerek okudum. Ve hep dedim ki; şimdi kimse vatanını, ülkesini ATAM kadar düşünmüyor. Kimse bazı şeylerden vazgeçmek istemediğinden ses çıkarmıyor..........

Bööyle işte... Hepinize iyi haftalar.

Yorumlar

  1. Gülşah herşey bir yana, şu son resmine bayıldım, o kadar doğal, güzel , nasıl anlatsam çok hoş yani :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Gonca'cım. Doğada olunca herşey daha bir güzel yansıda fotoğraflara. :)))

      Sil
  2. ahh ahh ne güzelll

    YanıtlaSil
  3. Gülşah'cım öncelikle okumadığım sayfalardan buraya kadar okuyupta geldim yoruma :) geçmiş doğum gününü tüm içtenliğimle kutlarım yeni yaşın sana gönlünde yatan dileklerin hepsini ama hepsini versin diliyorum..
    büyükanneye geçmişler olsun :) ama kötürüm gibi yatmasın kendini biraz mutlu hissetmesini isterim, anneyede sabır diliyorum yaşlı olunca ilgi çocuk gibi olmak zorunda..bu aralar bende senin gibi film izliyorum ama -kolik olmak üzereyken kitaplara atladım :) moda ismi bana hep barış manço'yu hatırlatıyor onunla bütünleşmiş gibi sanki..sevgilerimle öpüyorum seni..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım sağolasın. :)
      Anane ve babane adına da teşekkürler.
      Evet genelde Moda+Barış Manço :)) İstanbul'a yolun düşerse Moda'da çay simit keyfi yaparız.
      Bende öpüyorum seni :)

      Sil
    2. çok zor be Gülşah'cım ama kimbilir belki işleri oturttuğum zaman, bu arada bizim burada büyük bir park var anneme dün söylemiştim ama biranda unutmuşuz -aşk tesadüfleri sever açık hava sinemasında gösterime girdi ve sanıyorum bitti artık :( reklamı görünce direk aklıma sen geldin :) düşünsene dibimdeki parka bile gidemiyorum, çok tembelim ben çook...canım kocaman öptüm
      not: bundan önceki çiçekli şablonun çok şirindi..

      Sil
    3. Zorluk yok, harekete geçmek var.
      O filmi kardeşim ve eşiyle birlikte izlemiştik. Gelinle ben dıaşrı çıktığımız da ağlıyorduk. O kadar etkilenmiştik.
      Hımm bende o çiçekli desen çok kalabalık gösteriyor diye düşünmüştüm. Bir ara yine eklerim canım.
      Annene çok selamlar, öpüyorum seni.

      Sil
    4. A.s. iletirim :)
      tam tersi bana çok şirin geldi minik çiçkler, pastel tonları olduğu için gözümü yormadı ama tebdili mekanda ferahlık vardır ;) iyi geceler efendim ;) öptüm..
      yazı stilini değiştirdim yine yorarsa gözlerini hemen değiştiririm, söylediğin için sağol Gülşah'cım yoksa ben farkında dahi olmazdım :)

      Sil
  4. Gülşahcım çok ama çok haklısın ..bu ülkeyi Atatürk gibi kimse düşünemez canım..zaten düşünselerdi ülkemiz bu duruma gelmezdi neyse sinirlerimi bozmıyım yine:))negüzel bir hafta sonu olmuş filmler izlenmiş gezilmiş..:)bu arada nekadar güzel bir yüzün var canım çok hoş görünüyorsun :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Sevil kesinlikle...
      Yüzümle ilgili yorumun için çok ama çok teşekkür ederim. :)))

      Sil
  5. hoş haberler.
    ama en hoşu moda çay bahçesi.
    :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi