Yeni yıl için hediyeleşme. var Damla'nın Bloğunda.

Takipçisi olduğum bloglardan Damla/ Keşke Gerçek Olsa  burdan tıktık   bir ilk olarak blogunda yılbaşı için hediyeleşme düzenlemiş. Eğer severseniz böyle etkinlikleri sizde yorum bırakın derim.


yeni aldığım cıvıl cıvıl renkli cüzdanım
Erken kalkan erken yol alırmış diye boşuna dememişler. Sabahtan kalktık, kahvaltı sonrası eşimle ne zamandır kafamda planladığım temizlik işlerini hallettik. Sağolsun eşim bu konular da çok yardımcı oluyor bana. Compact'ın üstünü temizlemek gerekiyordu, temizledik. Sonra gardırop üstünde ki hurçları düzenlemek ve orayı silmek istiyorduk sildik, derledik topladık. Yarın da mutfak var sırada... Dolap içlerinde ki tabakların yerlerini değiştirmeyi düşünüyorum,  hazır değişiklik yaparken de silerim dolapları.... Sonrası film izledik.  "Kargo" Tanıtımı :
: (imdb: 6.2 ) Sene 2267… Yeryüzündeki ekosistem çökmüş ve insanoğlu dünya yörüngesindeki uzay istasyonunda yaşamak zorunda kalmıştır Kassandra adlı kargo gemisi uzayın derinliklerindeki istasyona varabilmek için 8 yıldır yoldadır Gemideki tek uyanık insan, sağlık memuru Laura’dır (Anna Katharina Schwabroh) Geriye kalan mürettebat dondurulmuş şekilde uyumaktadır Laura’nın uyandırdığı gemi ekibi taşıdıkları kargonun, kendilerine bildirilenden tamamen farklı olduğunu keşfeder Geniş çaplı bir komplonun ürünü olan bu kargo, tüm insanlığın geleceğini etkileyecektir

Yalnız filmde pek açıklamalar yok, giriş, gelişme, sonuç yok. Çok iyibir film değil ama ana teması iyiydi. Dünyayı o kadar hor kullanıyoruz ki bir gün doğa bize ceza verecek. Ve film de bundan sonrasını işliyor. İnsanların yaşayabileceği gezegen arıyorlar ve hatta yapmaya çalışıyorlar. Yer yer Matrix uygulamaları da var.

Akşam üstü Kadıköy'e indik, eşime biraz alışveriş yaptık, veeee uğramadan geçmediğimiz yer olan Alkım'a uğradık, kitap aldık....
Sonrası ev ve Yalan Dünya :)))))))

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi