Yoğun bir haftadan kalanlar....

Herkese merhaba....

Yoğun bir haftanın ardından pazar gününü de sonlandırdık. Salı günü kardeşim, eşi ve canıım yeğenimi alıp bize geldim. Çünkü ufaklık hastalanmıştı. Kusma ve isal. Azı dişlerini çıkarttığından yaparmış. Tabi annesi de kapmıştı virüsü ve onlarda da mide bulantısı, kusma ve isal baş gösterdi. 2 gün bizde kaldılar ve elimden geleni yaptım. Onlar toparlandı çok şükür ama akabinde eşimin babanesi ( hatırlarsanız kalça kemiğini kırmıştı ve yatıyordu) yemeden içmeden kesildi. Sonrası konuşamama başladı :(((( 4gün önce yoğun bakıma alındı. Gelen Aile Hekimi " artık yapacak pek birşey yok, hastaneye götürüp de hastayı yormayın bence. Bekleyin" demişti ama yinede babamlar götürdüler. İlk 4 gün hiç tepki vermiyordu. bugün ziyaretine gittik ve doktor  müjdeyi verdi. Gözlerini açmıştı, ellerini sıkmış ve tepki veriyormuş. Fakat şöyle birşey var ziyaret saatinde gittiğimizde bize de tepki verdi fakat pek bakamıyor hatta baksa bile boş bakıyordu, sadece sesimize tepki veriyor. Çıkmadık candan umut kesilmezmiş. Onu o kadar seviyoruz ki...... Öyle görmek çok üzücü, pembe beyaz bir kadındı iyice beyazlamış.... Birde bizim aramızda bir farklı sevgi vardı. Her gittiğimde kayınvalidemlere kahve yapardım ve karşılıklı hem içer hem sohbet ederdik.... Ve hep " kızım zahmet olmazsa kahve yapar mısın? Sen tam benim sevdiğim gibi yapıyorsun" derdi. Bende büyük bir keyifle kahve yapar, içerdik.....
İnşaalllaaaahhhh sağlığına kavuşur ve ben yine ona kahveler yaparım......
Sağlık olsun yeter ki ben koşturmacaya razıyıım... 
Böyle bir haftanın ardından bakalım bu hafta ne bekliyor bizi. Geçen sene hastanede girmiştik yeni yıla ve bu sene de hep hastalıklarla geçti. Umarım seneye böyle geçmez. Ve asla bu durumda isyan etmiyorum. Herşey bizim için. 
Herkese iyi haftalar......

Yorumlar

  1. Gülşah iyi haftalar diliyorum. Hastalık oldu mu her şey ona endeksleniyor. Benim de annem için bayram içinde tam 14 gün hastanede geçirdik. Bayram nedir bilemedik. Umarım senin hastalarında en kısa zamanda sağlıklarına kavuşmuş olurlar. Çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler sizede. :) Ve size de geçmiş olsun, aminnnn.

      Sil
  2. sevgili gülşah çok büyük geçmiş olsun . sağlığının daha iyi gitmesine çok sevindim.hastalıklar ard arda gelmiş umarım en kısa zamanda iyileşirler.

    YanıtlaSil
  3. Sağlık çok önemli.eşinizin babaannesine geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Parıldayan Çiçek hemde çok önemli. Sağlık olmadı hiçbirşeyin önemi yok.
      Sağolun.

      Sil
  4. sağlıklı günleriniz olsun GÜlşah, iyi haftalar.

    YanıtlaSil
  5. Gülşahcım çok çok geçmiş olsun..Dediğin gibi herşey bizim için..
    İnşallah babanneniz biran önce toparlanır sağlığına kavuşur ve sen ona güzel kahvelerinden yaparsın..Afiyetle güzel sohbetlerle içersiniz kahvelerinizi yeniden..Allah herkese sağlık versin..Beterlerinden korusun canım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminnnnnnn Sevil'cim amin.
      İyi dileklerin için teşekkürler...

      Sil
  6. Allah şifasını veriri inş, ama bazen dediğiniz gibi kabullenmek te şart zaten elden gelen sadece rahat ettirmek onları , ne kadar sevsek te..

    YanıtlaSil
  7. Sizin için sıkıntılı bir hafta olmuş, geçmiş olsun.Babaannenize Allah'ım şifa versin,hayırlısı neyse o olsun inşaallah.

    YanıtlaSil
  8. Hani demişsin ya sağlık olsun ben yine koşturayım. Aynı şeyleri söylüyorum, sağlık olunca her şey yoluna giriyor. Çok çok geçmiş olsun Gülşah. İnşallah bu sene bize hastalıklardan, kazalardan uzak günler sunar. Allah'tan acil şifalar diliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle Aslı, onlar iyi olsun ben razıyım koşturmacaya sevdiklerim için.
      Ve aminnn iyi dileklerin için.
      İnşallah dediğin gibi yeni yıl yeniliklerle gelir..
      Görüşmek üzere.

      Sil
  9. Allah şifa versin gerçekten sağlık olsunda..
    Bu günlerde salgın var galiba dün komşumun kızı ve eşide ishal,kusmadan hastaneye gittiler...
    İzlemeye aldım sağlıklı günler dilerim...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba ve teşekkürler iyi dilekleriniz için.
      En kısa zamanda uğrayacağım bloğunuza. :)

      Sil
  10. hatırladım çok geçmiş olsun hadi geçsin gitsin.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi