Yeni yıla saatler kala...

 Dün babaannemizin kırkı için kayınvalidemler mevlüd yaptı. Gündüzden Kadıköy'de ki işlerimi hallettim ve doğruca eve gittim. Akşam da okumamız yapıldı. Tabi ister istemez içimiz biraz burkuldu. "Ne çabuk 40 gün oldu" dedik. Tanıdığım kadarı ile o kadar tatlı, o kadar iyi niyetli biriydi ki... İnşallah gittiği yerde mutludur.....
Bugün de gündüz yine goncayla bir film izledik. "Yol / The Road" filmini seyrettik. Bir baba-oğulun hayatta kalma mücadelesi. Fena değildi.
Akşam üstü önce kocamla Kadıköy turu yaptık, kendimize hediye kupa aldık. Bahariye Cad. The Company diye bir mağaza var, Mudo tarzı bir mağaza. Yılbaşı indiriminde, güzel şeyler var aklınızda olsun.
Akşam da saat 19:00 dan sonra kuzenle Capitol yaptık. :))) amma gezenti oldum bu aralar.. İyi oluyor ama. Rengarek cıvıl cıvıldı avm. Paşabahçe Mağazasından yeğenime Tom Jerry'li tabaklar aldık hediye, kendimize de iki tane kırmızı kadeh aldım. :)))) Ordan Flo'ya girdik, bir ayakkabı kaptım kendime. Yine aklınız da olsun, Avealılara veya ev telefonu olanlara yarı yarıya indirim vardı. Ev telefonunun size ait olması gerekmiyor..... Ayaklarım ağrımış gezmekten. Kuzenle dinlenelim dedik ama ayak sızıntısından nerdeeee..... şikayetçi miyim? hayıııırrrr....... :)))
Bu arada Damla'nın hediyeleşelim mi etkinliğinden eşleşdiğim kişiden hediyem geldi. Kitap göndermiş, nasıl mutlu oldummm nasıl. Burdan da teşekkürler Merve. Benim hediyem de kendisine ulaşmış; bir boyunluk ve kitap gönderdim kendisine.
Yeni yıla saatler kaldı demiştim ya biraz yılın muhakemesini yapınca; acısıyla tatlısıyla geride bıraktım/K yeni yılı. Geçen sene annemle girmiştik yeni yıla, tahlil sonuçlarını bekliyorduk ve çok heyecanlıydık. bu sene belirli bir saate kadar yalnız olucam, sonrası eşimle giricez yeni bir yıla.... Son iki senedir hastalıkla geçti... umarım bu yıl sağlıklı bir yılımız olur.

yeni yıldan umutluyum. Bize ve herkese yeniliklerle gelsin. Ama başta sağlıkla gelsin.
Bu sene yeni yılla ilgili planlar yapmadım. Geçtiğimiz senelerde liste yapardım. Bu sene de böyle olsun değil mi?
İyi geceler, iyi haftalar....

Yorumlar

  1. mutlu yıllar Gülşahcım, eşinle,sevdiklerinle çok güzel bir yıl geçirmen dileği ile..

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi