SuperMan, Kandil, günlük...

Günler nasıl geçiyor anlamıyorum, sanki zaman su gibi akıp gidiyor ama yapılacaklar da çoğalıyor. Acaba bana biraz da zaman ilavesi yapar mı evren diyorum kendi kendime. :)

Uzun zamandır erken kalkıcam diyorum kendime ama 8.30 en geç 9.00 da kalkıyorum; oysa ki ben daha erken kalkmak istiyorum. Güne erken başlamak istiyorum... Geçtiğimiz senelerde kalkıyordum ama bu sene ne olduysa bana kalkamıyorum. Olumlama yapmam gerekiyor sanırım kendime...

Kaçgündür elimde aynı kitap var. Isadora Duncan/ Dansın Tanrıçası kitabını okuyorum. Kitap güzel ilerliyor. Şimdiye bitirirdim kitabı ama nedense hala yeni kitaba başlayamadım. En iyisi blog yazımdan sonra okumaya geçeyim ben.

Hepimizin Berat Kandili mübarek olsun.

Bugün sinemadaydık; günün filmi bizim için SuperMan'di. :)   
Tam bir görsel şölendi diyebilirim. Oyuncular da sağlamdı. Ama bazı bölümler ( sanırım artık herkes hikayeyi ezberledi diye) çok hızlı ilerliyordu. Onun dışında SuperMan severseniz muhakkak sinemada izleyin derim.

Böyle işte. Şİmdiden iyi haftalar herkese...


Yorumlar

  1. Gülşahcım benim kızım şahane bir filim diye anlata anlata bitiremedi..Tabi benim süpermeni sevdiğimi biliyor. Şimdi sende tavsiye ettin ben gitmemmi dermişim.. Nerdeee:(( evde 84 lük küçük çocuğum var bırakacak yerim yok..Ben anca sizlerin anlatımı ile yetineceğim artık.Sevgilerimle kuzucum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ama Vuslat Abla 84'lük çocuğun kendine de durabilir diye düşünüyorum hatta birlikte gidersiniz belki ;)
      Film iyiydi muhakkkak sinemada izle derim.
      Sevgiler,

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi