Buluşma, film, kitap derken bir haftayı da devirdik...

Güzel, keyifli, sohbetli, hediyeleşmeli bir cumartesi gününü geride bırakıp yeni bir cumartesiye ne çabuk geçiyoruz. Zaman bana bu aralar hızlı geçiyormuş gibi geliyor.
Geçen hafta blogdan tanıştığımız ve güzel bir arkadaşlık kurduğum/uz kızlarla buluştuk Taksim'de.  Kimlerdi derseniz Natali( Baykuş Gözüyle), Zeynep( Düşlerimin Rengi) Ayşegül( AnnemMahsustan) ve Didem'le buluştuk. Tabi güzel bir gün ve sohbet olunca fotoğraf çekmeyi atlamışım( aslında devamlı fotoğraflayan ben nasıl çekmedim anlamadım :) ) Ama fotoğraf isterseniz Baykuş Gözüyle bloğuna bakabilirsiniz. :)

Uzun zaman olmuştu buluşmayalı, anlatacak, paylaşacak çok şey vardı. Zaman yetti mi derseniz yetmedi. En yakın zamanda tekrar buluşmak üzere ayrıldık. yi ki bloğumu açmışım diyorum herzaman. Çünkü öyle güzel insanlar tanıdım ki. Bazıları ile tanışıklığımız dışarıda da görüşmelere ulaştı, bazıları ile sadece yazılarımızdan ama hepsi hepinizi iyi ki tanımışım diyorum.

Geçtiğimiz haftalarda yine blogdan tanıştığım Özlem "Aile Çay Bahçesi/ Yekta Kopan" kitabını hediye göndermişti.Tekrar teşekkür ederim Özlem'cim. ( bloğu tıktık
Bir çırpıda okuyorsunuz kitabı; anlatım dili, kelimeler sade. Ama sanki bir şey eksikti konuda, anlatımda. Konusuna göre roman değildi bence.

Çarşamba günü eşimin doğumgünüydü. Dışarıda başbaşa kutladık. Biliyorsunuz bundan sonra( ki hiç şikayetçi değiliz) 3 kişi olucaz ömür boyu :)))
Kadıköy'de  Cafe Rea vardır. Ortamı, sunumları, davranışları ve en önemlisi fonda çalan Fransız Müzikleri ile harika bir mekandır.  Tavsiye ederim.
Burdan yer ayırtıp beyimi yemeğe çıkarttım. :))))
 
 Güzel, sohbetli bir akşamdı bizim için.  İşte haftayı böyle tamamladık sayılır.

Bugün de uzun zamandır film izlemiyorsun Güllüşah deyip tavsiye üzerine
Pan'ın Labirenti  filmini ziledim. IMDB'den 8,1 puan almış ve ödüllü bir film. Konusu 1944 İspanya iç savaşı dönemini anlatıyor. Anlatırkende film içine fantastik öğeler de eklemişler. Bir çocuğun gözünden bazı şeyleri aktarmışlar. Güzel bir filmdi.

Haftasonu programım yoğun. Yarın kayınvalideme kahvaltıya  sonrası da Kadıköy'e gidip bebişimizn gardırop siparişini vericez. Pazar günü bir arkadaşımın çocuğunun 40 mevlüdü var oaraya gidicez arkadaşla, akşama da eşimin babanesinin senesi mevlüdü var. Pazar günüm bol okumalı geçecek....

Şimdiden keyifli, sohbetli haftasonunuz olsun. :)










Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi