günlük.....

Birkaç gündür televizyon izlemiyordum, bir duydum ki neler olmuş neler. Gerçi Twitter'da televizyon kadar güncel haberleri anında verdiğinden bazı şeyleri okumuştum.
Görev değişiklikleri, kara para aklayan, kaçıran derken.... gündem doluymuş. Şaşırdım mı! valla şaşırmadım....
Tek üzüldüğüm ülkemiz kaybediyor bu olaylar sonunda. Giden gidiyor, hapse giren giriyor ama hep sonraki günler, yıllar gidiyor ve biz hep geride kalıyoruz....

Nedense bu sene hiç içimden gelmiyor yılbaşı için evi süslemek, belki seneye... Birkaç yılbaşı kartım var göndereceğim, belki bana da gelir bilemiyorum tabi. Geçtiğimiz sene katıldığım bu etkinlik beni çok mutlu etmişti. Devam ettirmek yine aynı şekilde mutlu ediyor.

Kızım artık daha da büyüyor. 29. haftadayız. Salı günü doktora gittik. Kilo almış, hareketlenmiş hanım kızımız :)))) dilini çıkartıp duruyor bize, bakalım doğunca neler yapacak :)))  Sık idrara çıkmalarım başladı,, gece tekme atarak uyandırmalar da başladı. Onun dışında çatlaklar ve şişmeler henüz başlamadı. Ve başlamasınnnn. Belki de olmaz dimi, herkes de aynı durumlar olacak diye bişey yok.  Bir de artık çoraplarımı giyerken zorlanıyorum :)) eşim yardımcı oluyor sağolsun.  Birde bu ay uyku basmaları başladı. Ara ara deli gibi uykum geliyor. 5 dakka bile gözümü kapasam iyi geliyor. Bunlar dışında rutin hayatım devam ediyor.

Biz bu  oyuna fena sardık karı koca. Upwords oynuyoruz. Gece bile devam ediyoruz. Herşey elektriklerin kesilmesi ile başladı aslında :) Ne yapalım dedik; hadi kelime oyunu oynayalım dememizle birlikte iyice sardık oyuna. Çok zevkli bir oyun.



 Sever misiniz bilmem ama tam bir tarhana çorbası severim ben kış aylarında. Bide böyle tanesiz çorbaları kupa da içmeyi çok severim. Temizliğimi bitirnce hemen kupama çorbamı koyup başladım kitabımı okumaya.

Aaaaaa söylemeden olmazzzzz Lale Ablanın laleninbahcesi.tıktık tarif için bloğunda yayınladığı pratik elmalı tart tarifini yaptım kahvenin yanına. Güzel oldu, tavsiye ederim. Tekrar teşekkürler Lale Abla tarif için.







Kitaplardan hala Enel Hak Hallacı Mansur 'u okuyorum. Tabi öyle hemen roman gibi okunacak bir kitap olmadığından sindire sindire okuyorum. Hep derim bu tür kitaplar ruhuma, benliğime çok iyi geliyor.

Böylece haftayı bitirmeye az kaldı.

Ben kaçar..... :)





















Yorumlar

  1. Tabiki çatlak oluşacak diye bişi yok.Çatlak hiç oluşmadan doğum yapan bir sürü arkadaşım oldu.İnşallah sen de öyle olursun.Bu arada oynadığınız oyunu merak ettim.Böyle oyunları çok severim.Keyifli günler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Gamze Esra, sana da keyifli pazarlar.
      Bu oyuna fena sardık ve çok keyifli tavsiye ederim.
      Dediğin gibi gebelikte ki her belirti her hamilede olacak diye birşey yok.
      Gerçi çatlak olsa da takar mıyım kafama diye sorduğumda kendime; yooo hiç takmam dedim. :)
      Sevgilerle.

      Sil
  2. Gülşah valla veliahtını seç deseler seni seçerim:)) Hayata karşı duruşunu bana benzetiyorum nedense...Kitapların, filmlerin keyfin hiç eksik olmasın.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Sağol Lale Ablam, benziyoruz bencede. İdolllerimden birisin.
      Amin, hepimizin hayatından keyif aldığımız şeler eksilmesin.
      İyi pazarlar.

      Sil
  3. Çok güzel anlatmışsın yüreğine sağlık :) bi gün bende çorbayı kupada deneyeceğim :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende teşekkür ederim. :)
      Kupa da çok pratik oluyor.
      İyi pazarlar.

      Sil
  4. Gülşahımmmm canım bebiş iyimi atıyomu tekmecikleri :)))))))))))).. Çorbayı hiç bardakta içmedim siz gençlere bayılıyorum. Dur bende bir deneyeyimmm. Öptüm seni tatlım..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla sağlama atıyor Vuslat Ablaaa :)
      Dene dene çok pratik oluyor bardakta çorba.
      Bende seni öptüm keyifli pazarlar.

      Sil
  5. Gece uyandirarak şimdiden antreman yaptiriyorlar bize:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dimi Nesrinnnnnnn, valla öyle. Sık sık idarara da kalkınca gece uykusu bölünüyor. 40 çıkana kadar, adapte olana kadar kabulüm inşallah sonrası geceleri uyur gündüzleri daha aktif olur :))))))
      İyi pazarlar.

      Sil
  6. Tebessüm ettiren bir yazı..Çok tatlı yahu..
    sevgilerimle:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim. :)))
      Sevgilerle iyi akşamlar, iyi haftalar.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi