Yeni yaş, ek gıdaya geçiş geçen zaman. ?.

İyi geceler blog.  Salı günü bir yaş daha büyüdüm ben. Bu yıl o kadar çok şey kattı ki hayatıma.  Iyi seyler de oldu canımı sıkan şeyler de oldu. Ama en önemlisi hepsi bana ders oldu. 
& öğrendim ki; empatinin fazlası kişiye zarar....
& artık kimseye ederinden fazlasını vermeyeceğim.
&en önemlisi kendimi daha fazla dinleyecegim,  daha az anlatacağım....
& ruhumun sesi olgunlaştı, büyüdün sen dedi. Bende"evet"dedim. Hayat çizgim değişti....ve...... Bazı şeyler bana kalsın ;)
.......... böyle işte. .......
Doğum günüm
Haftaiçine denk geldiğinden kardeşimgillerle toplanamadık. Bir gun öncesinden arkadaslar pasta alıp süpriz yaptılar.  Güzel de oldu.
Beyimde bi tablet aldı bana. Telefon yerine harika bir seçim oldu bence. Samsung'un 7inc olan tabletinden. Hem taşıması kolay hemde tam bana gore:)
Bu aralar hep dışardayız o yüzden pek kitap okuyamadim ama ilk firsatta azkalan kitabımı bitirecegim ve yorumumu yapacağım.
Kızçemden de haberler var. Boyu uzamış, kilo almış.  Doktorumuz artık oturtabilirsiniz dedi. Aynı zamanda ek gıdaya da  başlayabilirsiniz dedi ama ben anne sütü ile 6 ayı tamamlamayı düşündüğümden sadece gün içinde kaynatilmis bekletilmis su veriyorum.  Bizim kız çok sevdi suyu.
Böyle işte bizde haberler.  Daha sonra yine yazışırız blog.
Herkese iyi geceler.

Yorumlar

  1. iyi ki doğdunuz , maşallah size, kızçeniz de çok tatlı ki:)

    YanıtlaSil
  2. Gülşah mutlu mutlu uzun yıllar diliyorum aldığın kararları inşallah uygulayabilirsin bunu içtenlikle diliyorum zira bende sık sık bu kararları alıyorum ama uygulatmıyorlar ya da uygulayamıyorum
    hediyeni de güzel günlerde kullan harikaymış Umay çok şeker olmuş maşallah ben de senin gibi 6 ay dolmayınca ek gıdaya geçmemiştim:) ama arada elma vs gibi yiyecekleri eline verip oyalıyordum:))) sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin Neslihan'cım amin. :)
      Sorma insan hayatında ne çok karar alıyor diymi.... zaman gösterecek bakalım ama uymak daha çok işime geliyor. Kızım adına teşekkürler ederim teyzesi.
      Sevgiler öpüyorum.

      Sil
  3. Musmutlu yaşlarınız olsun ;)

    YanıtlaSil
  4. Doğum günün kutlu olsun Gülşahcım.Nice senelere dilerim.Bu arada Umay büyümüş, maşallah ona.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Gamze'cim.
      Büyüdü ablası Umay hatta şımarıkliklara bile başladı :)

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi