Yeni Kitap, Meydan Okumaya Devam(15.soru)


 

Bu aralar sık sık arka planımı değiştiriyorum. Aslında havalar yağmurlu olduğundan, temamı yağmur seçecektim ama şuan kullandığım arka plan teması o kadar hoşuma gitti ki; bide baktığımda yüzümü gülümsettiğinden bunu kullanmak istedim. :)

Yeni kitap olarak Moby Dick'e başlamıştım. Başlarda çok iyi gidiyordu fakat yazar o kadar çok betimleme yapmış ki okuyamadım. Belki dedim kendime; doğru zaman şimdi değil. Daha sonra tekrar okunmak üzere rafa kaldırdım.
Anladım ki çok fazla detaylı kitaplar beni sarmıyor. Masumiyet Müzesi kitabını okurkende çok daralmıştım. O kadra fazla detay vardı ki yer yer boğulmuştum ama sonuna kadar okudum. Bu kitapta da böyle oldum, içim daraldı.  Kendimi zorlamamak adına bıraktım.


Ve kitap kulemde son kitabım olan "TANRILAR OKULU" olan kitaba başladım.



 Bu kitabı okumayı çok istiyordum. 2009 yılında eşim hediye etmişti, anca okuma sırası geldi. :))))

Bunların dışında bizim bızdık 4 gün sonra 7. aya başlayacak. Artık çığlıklar atıyoruz, tepkiler veriyoruz. Emeklemeye de başladı.
Ek gıda konusunda çok şükür sorun yaşamıyoruz. Devamlı etrafa gülücük ve yıldız dağıtan bir kızım var. :) Tabi büyüdükçe ve hareketleri serileştikçe daha fazla ilgileniyorum Umay'la. Uyuduğu zamanlarda kendime vakit ayırıyorum. 

Bizde böyle blog. Kitap meydan okumasına devam. Yarıladık bile.  15.sorunun cevabı aşağıda.
Herkese iyi haftalar.



15. gün: En sevdiğin erkek karakter

Hımmm valla bu soru beni çok düşündürdü. 

Ama ilk aklıma gelen Taş Ve Ten kitabında erkek karakterin tavrı, kişiliği etkilemişti. Özlellikle birbirlerine yaklaşımları, sıkmayışları ve olgunlukları çok hoştu. 
Bu kitabı okumadıysanız okuyun derim.

Yorumlar

  1. Keyifli okumalar Gülşah...Umay'ı da benim için öp :)

    YanıtlaSil
  2. Sağol Gamze'cim, seve seve öperim kızı. ★★★
    Bizde seni öperiz kızımla ♡

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi