yeni yılın ilk yazısı.

Zaman nasıl da hızlı ilerliyor. Eski yılı hem güzel anılarla, olaylara hem de hastalıkla bitirdik.Yeni yıla keyifle girdik. Kardeşimgiller ve kuzenlerle girdik. Sevdamın gecesi üşütmeye bağlı iltihaplı rahatsızlık olunca acile gidip serum bağlatması ve eve gelince de erken yatması ile sonuçlandı.  Ama yinede bir arada olmak çok iyi geldi hepimize ..
İnşallah yeni yıl yeniliklerle gelir, keyifli bir yıl olur hepimize.

Geçen yılı yaklaşık 35 kitap okuyarak bitirdim,  bu yıl hedefim daha da çok kitap okumak. Tabi az okuma nedenim malum. Emekleyince bzim kız gündüz daha çok zamanım onun.  Umay çok sosyal bir çocuk ıyıcene anladık bunu.  Örneğin Toprak Abisini görünce çıldırıyor. Tabi kan da çekiyor. ☺ dibinden ayrılmıyor. Bizimde çok hosumuza gidiyor. İnşallah büyüdüklerinde de hep beraber olurlar. Kuzende olsalar bir nevi kardeşler.  benim duskunlugum malum zati. Umay'dan hiçbir farkı yok.😘

bilenler biliyordur ama bilmeyenler için bir kezde ben yazayım Lale Abla Facebook'ta bi sayfa açtı. Seferberlik sitesi. Yemek tariflerini paylaşıyor. Birkaç tanesini denedim ve birebir tuttu. Geçen günde bizim evin erkeklerinin canı un helvası istiyordu. Bizde Sevdoşla yapalım dedik. Lale Ablanın verdiği tafifi denedik ve sonuç harikaaaaa. Mutlaka sizde deneyin derim.
Yine karışık bir yazı oldu idare edin artık beni :)
Çocuklu kadınım  ben. ;) bu arada fotoğrafları telefondan yukledigimden düzenleme yapamıyorum. Yılbaşı gününden Birkaç kare paylaşmak istedim.




Bu send daha düzenli yazayım  diyorum hadi inşallah.  :)
Ben kaçar, sizin paylaşımlarınızıı okuyacağım.
İyi haftalar herkese.

Yorumlar

  1. Umay'ın ilk defa bu kadar yakın çekilmiş fotoğrafını gördüm.Maşallah gözlerinin içi gülüyor, Allah nazarlardan saklasın...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım sağol. Pek Umay'ın fotoğrafını eklemiyorum.
      Öpüyorum canım.

      Sil
  2. kocaman olmuş umaycık, gülen yüzü hiç solmasın, maşallah çok tatlı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin. Teşekkürler Sihirli Süpürge.
      Öpüyorum sizi.😊

      Sil
  3. Oyyyy sen ne guzelsin, ne sekersin. Gulsah kocaman olsun senin prenses masallah. Allah hayirli uzun o,urler versin, guzellikler içinde buyusun insallah. sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyüdüler Güngor'cüm, amin iyi dileklerin için.
      Öpüyorum sizi.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi