E-Kitap Hakkında....

Selam blog nasılsın-ız?

Mayıs ayına serin bir giriş yapsak da artık havalar ısınmaya başladı... Ana kız bize de park yolları gözüküyor. :))) Ee ne de olsa kızçem mutlu ben mutlu...

E-Kitap hakkında ne düşünüyorsunuz? 



Başlarda ben biraz karşıydım. " canım ekitap da neymiş, kitabın kendisi dururken" modundaydım. Sonra sonra daha doğrusu bu sene biraz ısınmaya başladım. O da eşimin aslında bana uzun araştırmalarından sonra tablet alması ile başladı ısınma turları. Çünkü önceliğim tablette blog yazmaktı. Sonracığıma eşcağzım araştırıken, "hem kitap da okuyabiceğin inç'de taletin ekranı" deyince kafama yatmaya başladı.

Sonra bebekde olunca çantam ufaldı ve kitap okumalarım tamamen Umay'ın düzeni ile değişti.
Biraz araştırdım D&R'dan Orhan Pamuk'un bir E-Kitabını indirdim. Henüz okumaya başlamadım ama şöyle bir göz attımda hiç de fena değil. en azından geceleri uyumadan önce biraz okuyabilirim.

Dedim ki kendime; Gülşah bu kadar da ön yargılı olma E-Kitap için.Tabii ki ilk tercihim kitabı elden almak. Çünkü hala internetten de kitap alan biri değilim. Çook nadir netten kitap alışverişi yapıyorum. Ya bulamadığım bir kitabı yada aradığım kitap eğer normal fiyatından çok daha indirimdeyse nette öyle alıyorum. Kitabımı alırken dokunmam, onu taşımam gerek. :)

Ama teknolijiden de, hayatımız kolaylaştıran imkanlardan da faydalanmak gerek değil mi blog?


Yorumlar

  1. Ben de e-kitaba senin gibi mesafeliydim Gülşah.Ancak yılbaşında hediye olarak kindle geldi :) Şimdi daha sıcak bakıyorum.Özellikle yoculuklarda beni bavul yükünden kurtardı:))
    Tabi ki kitabın kokusunu duymak, sayfa çevirmek apayrı bişi.
    Sevgiler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Artık o kadar hızlı yaşıyoruz ki günü bu küçük aletler işimizi, hayatımızı kolaylaştırmaya başladı. İyi günlerde kullan Gamze'cim. :)
      Evet evet bazı durumlarda çok iyi oluyormuş E-Kitap bende test ettim onayladım.
      İyi geceler, sevgiler...

      Sil
  2. Ben bir iki defa telefondan denedim okumaya fakat biraz okuduktan sonra gözlerimi ağrıtıyor. Bir de kitabın o kendine has kokusu olmuyor o yüzden alışamadım. Ama yapabilenler için güzel yanınızda çok olsa bir kaç tane kitap taşıyabilirsiniz ama bu şekilde yüzlerce e-kitabı bir arada tutabiliyorsunuz o yönden de güzel.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Telefonda zor oluyor Gökhan Bey ama tabletler biraz daha iyi bu konuda.
      Size katılıyorum kitaba dokunarak okumak bambaşka...

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi