Evinizi paylaştığınız kedi hakkında karar vermek...

Kuzenim eşi ile birlikte evlerini 3 adet kediyle paylaşıyorlar. Aslında "evde kedi besleyelim" düşüncesi ile edinmediler. Hepsinin hikayesi ayrı, sonradanda bırakamadı.
Küçüklüğünden beri evlerinde hep bir kedileri, köpekleri vardı ve bize göre daha bir duyarlı oluyor tabi hayvanlara. Öyle bir şey ki, aldığı yeşilliklerden bir böcek çıksa çöpe atmak yada suyla yok etmektense toprağa bırakmayı tercih ediyor.
Yengemlerde bahçeli bir evde oturuyorlar fakat apartman komşuları kedileri bahçede dahil görmek istemediklerinden yengem 2 kedisini kızına bırakmak durumunda kaldı. Dişi olanı araba ezdi, :((((  erkek olansa bugün kısırlaştırıldı. Çünkü çiftleşmek istiyor fakat doğacak olan yavrulara kim bakacak, sokağa da bırakamayacağından kuzenim kısırlaştırmak durumunda kaldı ve bugün operasyon geçirdi Köfte'miz.
Konuştukta, aslında doğru mu bilmiyoruz yapılan. Sonuçta hayvan oldukları için bir çok kararı biz veriyoruz onlara... doğurganlığını bile engelliyoruz. Fakat mecburdu kuzenim çünkü kedisi erkek olduğundan o yavrular sokaklarda kalacaktı, insanların davranışları malum hayvanlara, sanki bu Evren sadece bize aitmiş gibi davranıyor, hareket ediyoruz...bu da ayrı bir davranış zaten.
Sonuçta fotoğrafını gördüğünüz Köfte bu gece Veteriner amcanın evinde konuk.
Köftecim geçmiş olsun.

Evinizi paylaştığınız kedi hakkında karar vermek...

Evinizi paylaştığınız kedi hakkında karar vermek... - 1

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi