Barbar Conan ve MegaMind'li sinema keyfi......

Cuma günü ve bugünü eşimle kendimize sinema keyfi günü ilan ettik sözsüz olarak. Evde olduğumuz ve müsait günlerde mısır patlatıp film izlemeyi seviyoruz... :))) Birde bugün dışarısı soğuk olunca... :)) Gerçi ben çok istiyordum kar yağsada görsek diye... Dualarımız kabul oldu :))) ve öğleden sonra kar yağdı. Attık kendimizi sokağa, nasıl olsa elektriklerde kesilmişti, filmimiz yarım kalmıştı ama olsun sonra izlerdik...
Kar yağarken sevdiğimle yürümek harika bir duyguydu.....
Geldik evimize aman Allah'ım şaka gibi apartmanda elektrik kesintisine bağlı doğalgaz çalışmıyordu... karnımız aç :(( hemen yaptık tostumuzu ve başladık filmimizi kalan kısmından izlemeye. Gerçi o arada dogalgaz arızadan gelip yaptılar ama biz karnımızı doyurmuştuk bile... :)))
Cuma akşamı Yalan Dünya dizisinden sonra Barbar Conan filmini izledik, biraz vahşi bir film ama seviyoruz böyle fantastik filmleri. Bugünde MegaMind'i izledik. İkiside kendi kulvarında güzeldi. MegaMind tek izlenimlik animasyon filmiydi. Fakat konusu çook iyiydi. İçimizdeki iyi taraf ve kötü taraf, kader olgusu ve ying&yang güzel anlatılmıştı.... :)

 Klasik Conan filminin yeni versiyonu, görsellik ve oyuncular iyiydi....


 MegaMind tek izlenimlik animasyon filmiydi. Fakat konusu çook iyiydi. İçimizdeki iyi taraf ve kötü taraf, kader olgusu ve ying&yang güzel anlatılmıştı.... :)

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi