Hastalık bizede uğradııı :))))

Dünden beri bir üşüme geliyordu, tamam dedim hasta oluyorum ben.. Hemen sabah antibiyotik aldım, şimdi daha iyiyim ama burun akıntısı Allah'ın emri devam ediyor... :)))))
Bugün sabahtan annemle hastanedeydik. Hani klişe bir laf var ya ben çok doğru. İnsan hastaneye gidince sağlığının kıymetini daha bir anlıyor... Şükrettim halime ve dua ettim diğer hastalara annemde dahil " Allah şifa versin" diye... Hastaneler ne eksik olsun nede Allah düşürsün..... Neyse asıl anlatmak istediğim, genelde Onkoloji bölümünün doktorları ve hemşireleri çooook iyidir. Helede Kartal Lütfi Kırdar Onkoloji Bölümü bir harika, şimdi yenilendide, büyüttüler daha bir iyi. Hemşire Hanımın biri sabah sabah sinirliydi. Devamlı hastaları azarlıyor. Zaten o bölümün hastaları daha bir narin, daha bir hassa oluyor.... Genç bir bayan kayinvalidesini getirmiş ve kendisi de hemşire olduğundan işlemlerini yaptırıyordu. Konuşma arasında  önce " bayan" demiş sonrada " bunları nereye vericem canım" dedi diye kıyametleri koparttı hemşire. Abartmıyorum kıyamet koparttı.
Vay efendim nasıl o tanımadığı birine " canım" dermiş, burası resmi daireymiş, kendisi hastalara nasıl hitap ediyorsa onada öyle hitap edilecekmiş diye bir bağırdı, bıraktı işi gitti... Bizler tabi şok, "canım" diyen bayanda başladı ağlamaya " ben ne dedim ona" diye... Sonrası hasta doktoruyla konuşmuş, doktor da hemşireye uyarı vermiş. Bekleyenlerden biride olayları cep telefonundan kaydetmiş ve Alo 184 'ü aramış şikayet etmiş. Sizin de aklınızda bulunsun ( ben bilmiyordum) bu gibi sağlık şikayetlerini bu hattan bildirebilirsiniz... O kadar ayıp bir davranış ki anlatamam. Tamam " canım" denmesini istemeyebilir ama diğer bayanda ağız alışkanlığı ile dediğini söyledi ve kusura bakmayın dedi... bu kadar bağırmayı da ilk defa gördüm. :)
Bu arada bu akşam itibari ile ilk kar yağdı ve tuttu hatta ve hatta mahallenin çocukları kadı, kar savaşı bile yaptı. Bana da camdan bakmak düştü... :))))

Bugün hastane dönüşü 2 bayan olarak Tedi Mağazası ve 1Milyoncuları gezmeden olmazdı. Kendime Tedi'den patlıcam modelli saklama kabı aldım. 1Milyoncudan da renkli tabaklar aldım. Seviyorsanız Tedi Mağazasına arada bakmanızı tavsiye ederim... :)
Bu Balkon önünde ki Ceviz Ağacımız. :))


bahçedeki diğer agacımız..


Yorumlar

  1. hastalık geçsin gitsin bir an önce :) bu arada 1milyoncu candırr :) güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
  2. @Maya sağolasın, inşallah gider biran önce hastalık..... Ve kesinlikle 1milyoncular harikaaaaaa :))))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi