Real Steel – Çelik Yumruklar Filmi...

2011 yapım yılı. Çok sarmadı film beni bir kerelik izlenebilecek bir filmdi. Hatta izlemediyseniz fazla bir kaybınız olmaz..... Bu arada 3 günde epey bir film izledik, keyifliydi... :)

Filmin Konusu : Küçük çaplı bir organizatör olan Charlie, bir yer altı boks ringinden diğerine geçmek için hurda metalden kalitesiz robotlar yaparak iki yakasını bir araya getirmektedir. Charlie dibe vurunca, istemeden de olsa kendisinden ayrı yaşayan oğlu Max’le şampiyonada yarışacak bir yarışmacı yapıp eğitmek için birlik olur. Hiçbir kısıtlama olmayan bu vahşi arenada işler ciddiye bindikçe, Charlie ve Max bütün engellere rağmen, geri dönmek için son bir şans daha elde ederler.












Yorumlar

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. Yeni blogunuz hayırlı olsun, sayfanız çok güzel, blogcu düzelmezse eğer bende başka bir bloga geçmeyi düşünüyorum, çalışmalarınızda başarılarınızın devamını diler, her şeyin gönlünüzce olması temennimlerimle... 08ayhanca06 (ayhanca bakışlar)

    YanıtlaSil
  3. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  4. Ah ne zamandır film falan izlediğim yok, öyle özledim ki..

    Teşekkür ederim ziyaretin ve yorumun için, izliyorum blogunu.

    Görüşmek üzere
    denizsaatcioglu.blogspot.com

    YanıtlaSil
  5. @ayhanca bakışlar teşekkür ederim. Sizinde herşey gönlünüzce olsun. :)

    YanıtlaSil
  6. @deniz saatçioğlu Rica ederim bende beğeni ile takipçinizim. Bu 15 tatili iyi değerlendirelim dedik ve epey film izledik. Arada iyi geliyor ruha... :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi