Bommm diye bir sesle uyanmak... :)

Geçtiğimiz hafta gecenin bir yarısı saat 3.35 sıralarında "bommm " diye bir ses ile uyandık. Hemen fırladık yataktan. Annemde rahatsızlığı nedeni ile bizde kalıyordu ve uyku sersemi annemin sesini duydum, eşimde bir banyoya bir bana bakınca "aman Allah'ım anneme bir şey mi oldu" diye düşündüm. Neyseki kimseye bir şey olmamış.
Meğersem compactın tek camı patlamış. Tabi tuzla buz olmuş cam. Bizde nasıl korktuk ne oldu diye. Bende rüyamda çok istediğim bir simgenin dövmesini yaptırıyordum. Olayın farkına varamadığımdan yanıtım " şimdi sırasımıydı ya ne güzel dövme yaptırıyorum" diyip yattım. Sabah olanları görünce şokk oldum tabi.
Kayınpederim aynı zamanda yetkili servisi olduğundan sorduk. İLk defa oluyormuş compactta cam patlaması. Allah korusun ya biz içindeyken olsaydı. Ya sarsıntı olması gerekiyormuş yada basınç. Nedenini henüz bilmiyoruz ama camı gelene kadar havalı bir şekilde banyo yaptık heheh :))))))
İnşallah yarın takılacak camı, dıştan cama film takıcaz, takıcaz ki yine böyle bir şey olursa, camı tutsun diye...
Bize kolay gele, sizede iyi haftasonalrı şimdiden.... :)))

Yorumlar

  1. Aa!:(((çok geçmiş olsun hepinize Gülşah'cığım, kesin nazar bu:(((gülme ben nazara çok inanırım, mutemelen apt. komşularının nazarı..(tecrübeyle sabittir o kadar çok olay yaşadık ki, gerek Ankara'da, gerek Üsküdar'da)şimdi komşularına bu olayı hep anlat, böylece nazara karşı anti-nazar olur..yenisini yaptırırken de mümkün olduğunca gözlerine gözükmemeye çalışın..

    YanıtlaSil
  2. geçmiş olsun gülşah,ALLAH beterinden saklamış .

    YanıtlaSil
  3. @Müjde Abla, nazar ama bu nazarı ben kendim değdirdim sanırım. Çünkü olay günü sabahı kuzenime dert yanıyordum. Kuzenin çok beğeniyordu ve oda banyosuna istiyordu. Bende "aman alma, temizlemesi zor, su lekesi çok kötü gözüküyor" diye akşamı pat camı patladı hehehey :))
    Ama nazara bende inanıyorum, kimi insanların değiyor...

    @Siyah Kuğu sağolasın. Valla saklamış. Biz içindeyken olsa kesin hastanelik olurduk çünkü camı görsen tuz buz olmuştu...

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi