Kitaplığımı düzeltmenin keyfi... :)))

Kitaplığımı düzeltmekten çok keyif alıyorummmm :))) Hazır hava güzel, ruh halim de evet diyor,  cd çalarıma taktım Cher best of albümünü, elimde toz bezi başladım kitaplığımı hem silip hem düzeltmeye...
Nasıl bir keyif benim için anlatamam. Klasik kitapları arka odada ki kitaplığa götürdüm. Salondaki kitaplığıma daha güncel ve en son okuduklarımı yerleştirdim. Keyfime diyecek yok. Bu arada Cher'in sesi bir harikaaaa.. Nasıl kanımı kaynatıyor, keyfime daha bir keyif kattı... Gerçi ne zamandır sesi soluğu çıkmıyor ama....
 burdan Cher'in Believe şarkısını dinleyebilirsiniz...

Resim yazısı ekle

bunlar arka odayaaa :)))


Yorumlar

  1. süper olmuş :) ya bu kitaplık düzenleme işine benim de elimi atmam lazım bir an evvel amma ben bu işi nedense evlendiğim zamana erteliyorum, şu an bizim evde annem elini nereye atsa kitap çıkıyor, "bir evlenip gitsen de şu döküntülerden kurtulsam" diyor, tabii şaka yollu :) misler gibi olmuş, hem de keyifli, sevgiler, mutlu pazarlar Gülşah'cığım :)

    YanıtlaSil
  2. Kitaplığın çok zarifmiş çok beğendim, bir de toz olmasalar keşke:))bu arada çocuk hikaye ve romanlarını atmamış süaklamışsın kendi aptallığımı hatırlattın bana:((kitaplığımız yoktu o zamanlar, çoğu çocuk kitaplarımızı, çizgi romanlarımızı saklayamadık:(öyle pişmanım ki:((Polyanna da vardı aralarında görünce oradan hatırladım:((şimdiki kafam olsa masal kitaplarımı bile saklardım...:((

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık.ben de çok severim ikide bir kitaplık düzeltmeyi :)
    bir süredir kitaplık düzenlemeleri ile ilgili postlar okuyorum.çok keyifli ve çok da kıskandırıcı.ben de düzenleyip,fotoğraflayıp, yazıciiim :)bu arada müzikçaların çok şirinmiş :)

    YanıtlaSil
  4. @Maya'cım teşekkür ederim. Evlenince de zevkli olur ama erteleme bence. Keyfi bir başka kitaplığı düzeltmenin. Annem evlenmeden önce derdi ki hep "kız seni kitapçıyla evlendircem" :))) Ama olmadı...hahahyt, sevdiceğimle evlendim.

    @Müjde Abla, teşekkür ederim. :(( yalnız o çocukluk kitapları benim değil, annem saklamamış bize dair hiç bir şey, bunlar eşimin. Kayınvalidem çocuklarının ilk kullandıkları, okudukları bir çok şeyi saklamış. Ve şimdi bizde, inşallah bizde çocuğumuza okutucaz... :)

    @OKuryazar naneşekeri, sağolasın. Bekliyoum o zaman seninde postunu. Teşekkür ederim bu cd çaları eşim ilk evlendiğimiz sene yılbaşı hediyesi almıştı. Benim en çok sevdiğim şeyi kaset çalarıda olması.... :)

    YanıtlaSil
  5. iyi ki saklamış kayınvaliden, ne güzel yapmış, benim rahmetli annem Tom Miks, Teksas'larımı inanmazsın balkondan aşağı topluca atmıştı:(((kızmıştı bize:((sonra bir de hatırlarsın öteki blogdan Tina'larımı da ne yaptıklarını bilemedim:(((sonraki masal kitapları, çocuk romanlarımın haddi hesabı yoktu, Jules Verne'ler, vs. ama önceki yorumumda aceleden yanlış ifade etmişim kitaplığımız yoktu demem yanlış olmuş, vardı ama içi babamın kitapları ve ansiklopedilerle doluydu tıkabasa bizim çocukluk kitaplarımıza yer kalmıyordu:((şimdi var tabii ama o eski, çoğunun baskısı olmayan, hatıra değeri olan kitaplarım çizgi romanlarım hele de Tina'larım yok:(((bak aklıma geldi yine üzüldüm:(((

    YanıtlaSil
  6. O kadar uzun zamandır bekliyorumki bende kitaplıgımı düzenlemem lazım :( ama mutlaka yardım edicek birileri gerekiyor, çünkü yerini degiştirmem lazım ve o yüzden bekliyorum. Ne güzel yapmışsınız..

    YanıtlaSil
  7. @Aslı yardımına gelirim seve seve... :)) Konu kitap olunca. :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi