CemalNur Sargut'un televizyon programı başladı....

CemalNur Sargut'u dinlemeyi, mesneviyi anlatışı, Yaradana olan sevgisi ve bize farklı bakış açılarıyla anlatışı.... harika Allah razı olsun ondan.

Sıkı bir takipçisiyimdir kendisinin ve sevenleri varsa haberiniz olsun pazar akşamaları saat 21:00 de Beyaz Tv'de programı başladı. Keyifli olan sohbetlerini kaçırmayın derim.

Kimdir peki derseniz, sitesinden bir alıntı ve http://www.cemalnur.org burdan devamını bulabilirsiniz...

Cemâlnur Sargut 1952'de İstanbul'da doğmuş, üniversite eğitimini Kimya Mühendisliği dalında tamamladıktan sonra 20 yıl kimya öğretmeni olarak görev yapmıştır. Mutasavvıf bir ailede yetişen Cemâlnur Sargut, gençlik yıllarında felsefeye ilgi duymuş ve büyük felsefecilerin hayatlarını incelemiştir. Felsefenin yaşanılamayan bir ilim olduğunu fark etmesinin ardından, ilmini hâl etmiş bir örneğin arayışı içinde Mevlânâ'ya yönelmiş ve hocası Sâmiha Ayverdi'nin isteğiyle Kur'an-ı Kerîm ve karşılaştırmalı Mesnevi çalışmalarına başlamıştır. Ve bunu tâkiben yine hocasının teşvikiyle 24 yaşında gençlerle başladığı Mesnevi çalışmalarına bugün milyonlara hitâb ederek devam etmektedir.


Yorumlar

  1. henüz izleyemedim saat çok geç oldu yarın izlerim artık:))

    bu arada hani ben sana senin resmin benim ziyaretçilerimde gözükmüyor demiştim ya.....sebebini farkettim:

    senin izlediğin bloglar arasında ben yokum, o yüzdenmiş...

    YanıtlaSil
  2. Müjde Ablacım bugün değil yarın zaten program. :))))))
    Bu arada ben seni izliyorum hatta arkadaşlarım arasında gözüküyorsun artık.

    YanıtlaSil
  3. Beyaz tv' bende çıkıyor mu bakalım kanalları bir kurçalayayım, benim çubuk antenle her kanalı izleyemiyorum ençok da Ulusal Kanal'ı izleyemediğim için üzülüyorum...

    Bu arada kendimi sanki zorla izlettirmişim gibi oldum, kötü hissettim:((

    YanıtlaSil
  4. Kötü hissetme Müjde Ablacım. Eğer çekiyorsa kanal bir bak derim akşam. O kadar samimi, mütevazi bir kadın ki konuşurken zevkle dinliyorsun.
    Naçizane tavsiyem. :)

    YanıtlaSil
  5. sağol:))kötü hissetmemin sebebi "illa da blogumu izle" dermiş gibi hissettim kendimi, umarım öyle olmamıştır:)

    umarım çekerse seyredeceğim o programı...:)

    YanıtlaSil
  6. Müjde Abla, kapıdan kovsan bacadan girer yine bakarım ki ben bloğuna... :)) Hiç öyle hissetme. Sonuçta ben olsam bende nedenini araştırır ve söylerdim. Bu arada sen bende arkadaş olarak gözüküyorsun ben sende gözükmüyorum. Ama vardır bir yerde püf noktası...

    YanıtlaSil
  7. Aaa!Hiç öyle şey olur mu? Gülşah'cığım ne demek aşkolsun, tam tersi beni izlemeyi bırakırsan çok üzüleceğim arkadaşlarımdansın, zaten o hassasiyeti de o yüzden gösterdim, bu arada sen benim arkadaşlarım arasında gözüküyorsun..izleyenlere tıklayınca bir pencere açılıyor, orada altta arkadaşlarımda sen de varsın..

    YanıtlaSil
  8. Sende benim için öylesin ablacım. Henüz tanışmadık ama inşallah bir gün tanışırız. :)))
    Yazılarını keyifle, bilgiyle okuyorum. :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi