Zamana Karşı In Time Filmi

Dün Star Wars'tan sonra biraz yavaş kaldı bu film. :))) Bu arada sinemada izlemek harikaydı filmi. Biraz eksiklikler vardı. Daha fazla 3 boyutlu kareler olabilirdi ama olsun.

Bugünde In Time/ Zaman Karşı filmini seyrettik. Evde olduğumuz sürelerde film izlemeyi seviyoruz. :)) Yanında da yağsız, tuzsuz mısır patlatıyoruz. Amanın yok keyfimize...
Bu arada filmi seyrederken aklıma " Momo" (kitap özetini burdan okuyabilirsiniz. :)kitabı geldi. Bu kitapta zaman ve zamanı kullanma biçimiz fantastik bir şekilde romanlaştırılmıştı. Momo kitabını okumadıysanız tavsiye ederim.
Oyuncular sağlamdı. Para yerine çalışma karşılıklarını zaman olarak alıyorlar. İzlenmeye değer bir film. Özellikle zamanın önemi güzel vurgulanmış. Tek izlenimlik bir film.
Filmin fragmanını da burdan izleyebilirsiniz.. :)

Filmin Özeti

İnsanların yaşlanmayı durdurduğu yakın bir gelecekte geçecek olan filmde insanlar 25 yaşından sonra artık daha fazla yaşlanmayacağını ve ölümsüzlüğün sırrına erişildikten sonra yaşananları anlatan bir yapım " parası olanın sonsuza kadar yaşayabileceği bir dünyanın”. Filmde, zamanın altın değerinde olduğu bu yeni dünyada insanlar, ölümsüzlüğün peşinde koşarak hayatta kalma mücadelesine girerler. Bu nedenle, nüfus artışının son haddeye varmasıyla, yeni düzenlemelere girişen insanoğlunun hikâyesi filmde anlatılıyor.

Oyuncular:

Justin Timberlake,  Amanda Seyfried,  Alex Pettyfer,  Cillian Murphy,  Olivia Wilde,  Johnny Galecki,  Matthew Bomer,  Toby Hemingway,  Rachel Roberts,  Melissa Ordway,  Christoph Sanders,  Ethan Peck,  Vincent Kartheiser,  Collins Pennie,  Jessica Parker Kennedy,  Natalina Maggio,  DeVaughn Nixon,  Elena Satine,  Matt Dickinson,  Ernest Pierce,  Zuleyka Silver,  Katie Jo Menden,  Aaron Lynch,  Sterling Sulieman,  Drew James,  Andreas Wigand,  August Emerson,  Eduardo Tesoro,  Adam Jamal Craig,  Ray Santiago,  Abhi Sinha,  Trever O\'brien,  Emma Fitzpatrick, 

Senaryo:

Andrew Niccol, 










Yorumlar

  1. İlginç bir film izlemek lazım sağol Gülşah'cım ...

    YanıtlaSil
  2. Rica ederim, ilginç bir konuydu. Hani izlerken " yok artık böyle şey mi olur" diye bakmadan konusu ve içeriğine odaklandığınızda zaman hakkında söylenenler ve işlenen olaylar ortaya daha bir net çıkıyor @Hayat İzlerim.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi