Star Wars: Bölüm I - Gizli Tehlike (3D) sinemalardaa.... :))

Veeeee beklediğimiz an geldi ve Star Wars: Kolon Savaşları yeniden hemde 3 boyutlu olarak bugün sinemalarda. Dün akşam eşim netten hemen biletlerimizi aldı. Tam bir Star Wars hayranı eşim. Bende zamanında izlemiştim ama anlam veremiyordum bu kadar takipçisi olmasına. Her yeni kitabını alıp okuyor sevdiceğim. :) Sonra evlendikkk ve her yaz birlikte izlemeye başladık 6 bölümü ve şimdi anlıyorum neden bu kadar beğeneni olduğunu... Çünkü konusu, amaçları bize yakın. :)))
Yalnız Müjde Ablacım aklıma sen geldin, sen sevmezsin bunu :( 3 boyutlu diye. :)
Akşam izlediklerinden sonra izlenimlerimi size aktaracağım... :) Bize iyi seyirler... :)))

Filmin Özeti

Naboo gezegenindeki problemi çözmek için iki Jedi Şövalyesi, Qui Gon Jinn ve Obi-Wan Kenobi Naboo'ya doğru yola çıkarlar. Yolda, köle bir çocuk olan Anakin Skywalker ile karşılaşırlar. Çocuğun içindeki "güç"ün çok yüksek olduğunu fark eden şövalyeler Anakin'i de yanlarına alarak yola devam ederler.













Yorumlar

  1. Gülşah'cığım doğru tahmin, çok üzüldüm çok:((yalnız yeniden sinemalarda diyor vaktiyle gördüğümüzün aynısı mı? Enazından bir teselli olur yani izlediğim bir film ama yeğenim internetten film indirmeyi öğretti:)ilk iş 95 BBC 6 bölümlük Gurur ve Önyargı'yı, Yüzücü'yü ve Star Wars'ı indirdim, şimdilik en sevdiğim bölümü indirmiştim (hangisi dersen Darth Vader'in öldüğü ama ölmeden son anda iyi tarafa geçtiği bölüm)tabii sinemadaki kadar muhteşem olmuyor:((özellikle uzaydaki savaş sahneleri:((

    neyse benim yerime de izleyin, kendim izlemiş kadar sevineyim:)şimdiden iyi seyirler
    Güç seninle olsunnnn!:)))

    YanıtlaSil
  2. Müjde Abla teşekkür ederim. Güzel bir 3 boyutlu Star Wars dı. Konu aynı sadece üç boyutlusunu yapmislar fanatik olunca hemen gidiverdik. fena degildi yalnız ben yanlış fotoğrafları eklemisim :-)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi