Ya Sonra Filmi.....

Ya Sonra filmini en nihayet bugün izledim. :) Özcan Deniz'in oynadığı karakterleri beğeniyorum ve bu filmide beğendim. Her ne kadar konu sıradan gibi olsada iyiydi ve filmlerde The End denildikten sonrası olmazdı. Bu filmde sonrası olmuş. Beğendim. Özellikle de müzikleri çook beğendim. Tabi sonlara doğru gözyaşlarımada engel olamadım. Azıcık sulugözümdür ben...
Bu gece bir filmimiz daha var: "HUGO" izleyeceğiz. Çok beğenen vardı, bakalım nasılmış....

Filmin Özeti

  Adem - Özcan Deniz Didem'le evliliğinin yedinci yılını yaşamaktadır. Birkaç ticari denemesi olmuş ama başaramamış ve boyunun ölçüsünü almıştır. Veterinerliğe devam etmektedir. Arkadaşlarıyla vakit geçirmek, maça gitmek, müzikle uğraşmak ve ara da sırada hep beraber dışarı çıkmak haricinde hayatın rutin akışına kendini kaptırmıştır. Ama bencilliği ve hep arkasından sürüklediği karısının uyarılarını dikkate almaması kabusu olacaktır… Karısına olan aşkını hatırlaması için büyük bir sarsıntı onu beklemektedir     YA SONRA?..MUTLU SONLA BAŞLADI HER ŞEY...Bir varmış, bir yokmuş ile başlayan masallardaki gibi yaşayan iki aşık...Unutulmayan o ilk dokunuş, asla yeri dolmayan sözcüklerin bir bir aşka gelişi ve göz gözegeçen gecelerin sonunda; aşk masalının mutlu kahramanları oldular.Uyuyan Güzel ve Beyaz Atlı Prens gibi, Külkedisi ve hayalindeki sevgilisi gibi... Onlar daevlendiler.Peki, mutlu sona ulaşanlar, hep mutlu yaşarlar mı?Gerçeğe dönüşen hayaller değerini yitirdiğinde, Uyuyan Güzel hiç uyanmamayı dilemişolamaz mı?Mutluluk; masalın bittiği yerde son bulur.Masalları kıskandıracak bir aşk yaşadılar, kimsenin hayal edemeyeceği kadar çokistediler ve ; evlendiler. Ama bilmedikleri bir şey vardı: Biten bir masaldan geriyekalan, hayatın gerçekleri olacaktı...Masallara bakılırsa sona geldiler... Ve işte; bu MUTLU SONLA BAŞLADI HER ŞEY... YA SONRA?..
 

Yorumlar

  1. Bu filmi geçtiğimiz yaz annemle izlemiştik.
    Özcan Deniz'i en çok Asmalı Konak dizisinde sevmiştim sonra Haziran Gecesi'nde izledim O da fena değildi .
    Ama Asmalı Konak bir başka güzeldi sanki...

    YanıtlaSil
  2. Kesinlikleee, Asmalı Konak iyi bir diziydi... Ordaki tavırları, konuşması. Gerçi kendi sesi değilmiş, seslendirmeymiş ama ses tonu çok uymuştu canlandırdığı karaktere.
    Bu filmide beğendim. :)

    YanıtlaSil
  3. Bu filmi geçen sene öğretmen arkadaşımla sinemada izlemiştik.İncir reçelini izleriz diye gittik ama onun yerine bu film gelmişti.biz de hadi boşuna gelmiş olmayalım dedik ve bu filme girdik..eğlendik, yeri geldi duygulandık ama sadece o kadardı.etkilenmedik açıkçası :)

    YanıtlaSil
  4. iyi filmdi. sonbaharda vizyonda izleyip yazmıştım.

    blogumda kitap film müzik çok.
    hep en yeniler.
    zaman buldukça bakarsın.
    :)

    YanıtlaSil
  5. @Deeptone Bakıyorum bloguna. :)

    YanıtlaSil
  6. izlemek istedim hep erteledim .. yakın zamanda izlemeliyim ;)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi