Haberler, haberler, haberler... :)


 Selamlar nasılsınız? Nasıl gidiyor ramazan ayınız?
Sıcaklarla birçoğunuz gibi başım hoş değil. İnanır mısınız eşim daha bir of demiş değil!  Mevsim normalleri diyor. Tamam nevsim normalleri ama sabaha kadar sucuk gibi oluyoruz be kardeşim. :)))))
Ananemizi hastaneye yatırdık. Vücudu mikrop kapmış ve ateş yaptı. Bu sebeple tek kişilik odaya yatırdılar, antibiyotik ve serum tedavisi yapıyorlar. Haftaya jadar yatacak. Ama maşallahı var yince dekendini bırakmıyor. Allah anane ile birlikte tüm hastalara şifa versin...............
 Her zamanki gibi Kadıköy'e inmişken Kabalcı kitapevine uğradım ve 1 TL olan kitaplardan aldım. Artık sıralarını bekleyecekler okunmak için yada öne çıkacaklar, kendilerine bağlı. Öhüü öheee :))
Uzun zamandır yandaki fotodaki gibi orta boylarda kahve fincanı arıyordum ve Tepe Home'da buldum, birde indirimde olunca hemen 6 tane aldım. Nasıl keyifle içiyorum/z kahvemizi anlatamam. Ada keyfimize devam ediyoruz. Arada bir sabahlara kadar sahur keyfi yapıyoruz. :))
Bu arada kütüphaneye gitmeyeli o kadar uzun zaman oldu ki anlatamam. lale Ablanın paylaşımlarında okurken fark ettim ve okuduğum ama paylaşacabileceğim kitap ve Kişisel Gelişim Dergilerim vardı. Aldım onları elime doğru Aziz Berker İlçe Halk Kütüphanesine/ Kadıköy gittim. İçler acısı durumdaydı bana göre. Türk Edebiyatı Klasiklere başlayayım dedim ve kütüphaneden ödünç alarak okumaya başlamak istedim. Nerdeeeeee, vasat bir kütüphane ile karşılaştım. Üstelik burası Kültür Bakanlığına bağlıymış. üzüldüm valla. O kadar eksiği var ki hem kitap olarak ve dizayn olarak...... Başka kütüphanelere bakacağım. İçim üzülmedi desem yalan olur, cız etti valla.



 Buda Kadıköy dönüşü Sakız Ağacı pastanemizin buz gibi olmasada ferahlatıcı limonatası. :))


Ağustos ayı kitabımızı okumaya devam. :)

Herkese iyi akşamlar, keyifli haftasonları.


Yorumlar

  1. ya bu kitapçı nerede, İstanbula'a geldiğim de mutlaka uğramalıyım :)
    annene çok çok geçmiş olsun gülşahcım

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ananemiz için teşekkürler Greta.
      Kabalcı Kitap Evi Beşiktaş ve Kadıköy'de canım. Her ikiside sahildeler. :)

      Sil
  2. ilki bende Türk kahvesi tiryakisiyim ve tıpkı o boyda bir fincanım var keyif kısa sürsün istemiyorum bu yüzden çoğunlukla nescafe fincanında içiyorum kahvemi güle güle kullan Gülşahcım, çok şirin duruyor, ikincisi anneye çok çok geçmişler olur dilerim, motivasyonunu yitirmesin sanırım kayınvaliden..3.evet fotoğraflar oldukça vasat bir görüntü ortaya koymuş, bizim ankarada da Adnan Ötüken il halk kütüphanesi gibi tıpkı gözümün önüne yıllar önce sık sık gidişlerin geldi..
    ve 4...1tl lik kitaplar hiç gözüme çarpmadı burada..sahaflara epeydir gidemedim, iştahımı kabarttı kitapların :) dayanamayacağım bir hafta içi sanırım gidip ziyaret etmem lazım ne iyi yapmışsın canım, sevgiyle kal..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ortak yönlerimiz fazla sanırım Gülçin'cim. :) ne güzel. Bende kahve tiryakisiyim diyebilirim. Kışın nescafe de çok severim. Ve teşekkürler.
      Eşimin ananesi canım hastanede olan. :(
      Kitaplarımmm canlarımmm benim diyebilirim.
      Sevgiler, öpüyorum.

      Sil
  3. Geçmiş olsun annannenize umarım iyileşmiştir.Fincanda çok güzel.Afiyet olsun:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler Derya, haftabaşında çıkacak hastaneden, kanında mikrop bulunmuş.

      Sil
  4. merhaba Gülşah:) özlemişim, tatilden döndüm sıkça takip edebilirim artık ;)
    bu arada Ada keyfi , ramazan telaşı arasında çok iyi okuyorsun ,gözümden kaçmadı :)ne güzel ..
    sevgiler ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende seni özledim valla, sayfana aralarda girip bakıyordum var mı yeni bir paylaşım diye canım. :)
      Hoşgeldin tekrar.
      Okumayı bırakmak yoook :)
      Sevgiler.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi