Hafta başıııı...

Geçtiğimiz haftayı 3 film izleyerek kapattık. Yüzüklerin Efendisi/ Yüzük Kardeşliğini tekrar izledik hemde aynı keyfi alarak. Ve hep izlediğimde aynı soru aklıma takılır; "neden bizde de böyle filmler çekilemez" diye....
Her neyse daha çok bu soruyu sorarmışım gibime geliyor.
Dün yine 8 şehit haberi geldi, içimiz yandı ama ama....... artık içimiz yansız, o evlerdeki kor dinsin istiyorum.
Eşimin anneannesi henüz çıkmadı hastaneden, antibiyotik tedavisine devam. Kandaki mikrop temizlenene kadar da devam edecek. Kemoterapisi de ertelendi. Belki de her hafta kemoterapi almak ağır gelmiştir, bilmiyoruz, doktorla konuşulucak. Allah tüm hastalara şifa versin.
 Dün Savaş Atı /War House izledik. İzlerken yer yer çok ağladım. Bu aralar atlarla izlediğim 2.film oldu. Çok beğendim hele atın sergilediği performans ve duygulu anlar muhteşemdi.





İsyan filmide tam bir bilim kurgu filmi, bol aksiyonlu. Amerika azılı mahkumları  ( tecavüzcülerde dahli) dünya yörüngesine yakın bir uzay istasyonunda tutuyorlar ve uyutuyorlar. Aynı zamanda gizli bir şekilde de kobay olarak kullanıyorlar. Başbakanın kızı da gnüllü olarak araştırmaya üsse gider. Görüşme sırasında mahkum başkanın kızını rehin alır ve üstte çatışma başlar. Kahramınızda bu görev için üsse gönderilir. Bende görüntü ve çekimler iyiydi. Bir izlenimlik filmdi.
Hepinize iyi haftalar.

Yorumlar

  1. Allah şifa versin. Anneanne bir an önce sağlığına kavuşur umarım. Savaş Atını vizyonda izlemiştik eşimle. çok duygusal anlar yaşamıştım. çoğu insana hayvanlarla ilgili bu tarz hikayeler abartı gelebiliyor ancak ben onlarla ilgili her öyküye inanabilirim:) minik bedenlerinde kocaman sevgiler taşıyorlar

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle gonlumunbayramlari kesinlikle. Her bir hayvan duyarlı diye düşünüyorum. Ve onalara da yaşama alanı bırakmalıyız. İzlerken çok ağladım bu filmi.
      Ananemiz iyi teşekkürler, dün taburcu oldu.
      Sevgiler, iyi geceler.

      Sil
  2. Dilerim en kısa sürede sağlığına kavuşur büyükanne..
    Savaş atı -sihirbaz filminden sonra izlediğim en güzel filmlerden biriydi ve evet o atın performansı muhteşemdi, finalde buluşma sahnesi benimde gözlerimi yaşarttı :) ama sıktım kendimi, isyan filmini izlemedim nedense bilim kurgu tarzında olan filmler ilgimi çekmiyor bende tıpkı senin gibi iplerimi serdim yere hiç bir şey yapasım yok bol bol film izliyorum Gülşahcım belki ramazan ayının vermiş olduğu rehavet belkide sıcaklardan..anlamış değilim, öpüyorum,sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ananeyi dün taburcu ettiler Gülçin'cim sağolasın. İnşallah daha iyi olur. İleri ki günlerde tahlillerde belli olur.
      Evet ya hem ramazan hem sıcak mahvetti valla. Allah yar ve yardımcımız olsun.
      Bizde adaya kaçarak değerlendiriyoruz bu sıcakları.
      Bende öpüyorum canım, iyi geceler.

      Sil
  3. Gülşahım büyükanneye çok geçmiş olsun.İnşallah en kısa zamanda eskisinden çok daha iyi olur..
    Şu Savaş Atını ben de izleyeceğim artık farz oldu..
    Öpüldün kocaman :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Amin canım ve sağolasın. Dün taburcu oldu anane.
      İzle tatlım ve hayvan deyip geçmemek gerek diye düşündüm filmin sonunda. Cinsi ne olursa olsun bir bağ kuruluyor.
      Bende koskocaman ptüm tatlım.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi