Film, Gezmece, Tavsiye,


Hava yine soğudu bu sabah. Umarım en yakın zamanda güneş tekrar ısıtır bedenlerimizi.
Biz cuma akşamından Körfez'e gittik. Şansımıza cumartesi günü hava miss gibiydi. Akşamına da Körfez Sahiline indik, biraz yürüyüş, biraz deniz havası, top oynama derken keyfimize baktık.. Bu sabah da döndük çünkü öğlen gibi iş başı yapacak olanlarımız vardı aramızda. Sohbet ve kalabalık sofralar bir harikaydı.

Bu arada Cuma günü 2 film birden izleyerek film keyfine devam ediyoruz... :)))

Dekolaglar serisinden izledim. Her iki filmde harikaydı. Özellikle Bir Kadın Meselesi gerçek, yaşanmış bir hayat hikayesinden alıntıymış. Fransa'da ki kürtaj yasağı ve bir kadının el altından kürtaj yapması sebebi ile idam edilmesini anlatıyor. Kürtaj yasak çünkü ülkenin nüfusunun artışına müdahele etmesi hoş karşılanmıyor. Diğer film de aşk ve genç aşığın dramı anlatılmış.

Sevdam bir radyo kanalı söylemişti. Sadece internetten yayın yapıyorlar; Radyo Dejavu. 80-90'lar müziği çalıyor. Dinlerken çok keyif alacaksınız eski parçaları. Bir bakın derim.
Bir de kitap okurken yada kendinizi dinlemek isterken dinleyebileceğiniz biri daha var; bana da eşim tavsiye etti. Andrea Bocelli... müziği tarzı, yorumu enfes. Henüz burdan video eklemeyi keşfedemedim. Ama ilk fırsatta öğrenip paylaşacağım. :) Kendisini dinlerdim ama yabancı isim aklımda tutamadığımdan ilk önce "kim acaba, ne tarz müziği var?" diye sorarken dinlediğimde aslında ara ara radyodan olsun dinlediğimi anımsadım.
Bir pazar da böyle akşamı bulur... :)))

Herkese iyi pazarlar ve iyi haftalar.


Yorumlar

  1. 80 ler calan radyo oneriniz icin tesekkurler! Oldum olasi severim.

    YanıtlaSil
  2. Filmleri en kısa zamanda izleyeceğim :)
    Sevgiler kuzum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İyi seyirler şimdiden canım.
      Sevgiler şeker. :))

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi