Sergi, film ve günlük...

 Bi açık bi kapalı havadan selamlar. :)))
Alerjim her sene olduğu gibi tavan yapınca dün ver elini KBB doktoruna... Öyle şekerdi ki doktorum. O anlattı ben anlattım yüksek dozajlı hap ile burun spreyi yazıp beni yolladı. :) Tabi ilk bir kaç gün bu haplar beni sersem gibi yapıyor. Öyle bir gece uykusu çekiyorum ki top atsanız uyanmam. Sabah da zor kalktım yataktan. Bıraksam kendimi akşama kadar uyurum. O vaziyette oluyorum anlayacağınız.
Neyse; doktora Kadıköy'e inmişken gezmemek olmaz. Aldım gazetemi, önce Süreyya Operası'nda sergilenen" Türk Operasında Dekor Resimleri" sergisini gezdim. Birkaç fotoğraf da çektim. Ordan da daha önce Baykuş Gözüyle bloğunda sevgili Natali'nin bahsettiği Moda'da bulunan Tatlı Köşem Butik Pastaneye gittim. Kahvemi söyledim, cama vuran yağmurla gazetemi okudum. Küçük ama şirin bir yerdi. Burdan sana da teşekkür ederim arkadaşım sayende tanıştım kendileri ile. Aslında orayı hep görürüm ama içeri girmek hiç nasip olmamıştı kısmet düneymiş. Ordan çıktım biraz daha dolaşmaca ve hop evdeydim. Birgün önceden kalan börekler ve kısır yanına kalan yufkadan tencere böreği yaptım, yanına da çay demledik miss gibiii :)))))
2 günde 3 filmi bitirdim/k.

 "Evim Sensin" filmini pek beğenmedim. Duygulandığım yerler oldu ama olmamış bence...

Eşimle de "Oyunbozan Ralph" i izledik. Atari oyunlarından Kötü Ralph'in 30. yıldönümünde ki maceraları yer alıyor. Özellikle çocuklarınızla izlemelisiniz. Gerçi artık çocuklar atari salonlarını bilmiyorlar ama size de anlatmak için fırsat çıkar.




 Bugün de Üçleme olan filmin 1.olan "Mavi" filmini izledim. Az sözle okadar çok duyguyu anlatmışlar ki.... Bol ödüllü bir film ve sonuna kadar haketmişler ödülü. Trafik kazasında eşini ve çocuğunu kaybeden, sonrasın da hayata küsen v toparlayan bir kadın düşünün. Herşeyini satıyor ve hayattaki amacı "hiçbir şey" olarak belirleyip günlerini yaşıyor. Eski anıları düşünüyor, canı acıyor ama ağlayamıyor...... anlatmayayım izleyin derim....

Biz böyleyiz. Eşim 23 Nisan hazırlıkları koşturmacasında, bende eldeki filmleri izleme cabasında... vaktimiz günlerimiz geçiyor.
Hepinize keyifli haftasonu.

Yorumlar

  1. Daha bu sabah karşı tarafa geçtim yıllardı görmediğim eski bir arkadaşın evine gittik. Natalinin bahsettiği pastane benimde aklımdaydı ama hiç vakit olmadı. Sen ne iyi yapmışsın valla :)
    Mavi filmini izlicem bende o kadar çok duydumki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hımm bu taraflara gel seslenme ....... :)))))
      Çok şeker bir yerdi.
      Film enfesti, harikaydı. Uygun zamanında mutlaka izlemelisin.

      Sil
  2. Gazete, kitap eki ve kavhe üçlüsü; hmmm :))))
    Süper tatlım! ;)

    YanıtlaSil
  3. Oncelikle gecmis olsun..

    Kahve bolumunuz cok hos, afiyetler olsun..

    Evim sensin filmini kizimla izlemistik, filmden cok dizi bolumu gibi gelmisti bize..Fahriye Evcen'in guluslerinede ayri bir sinir olmustuk :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkürler.
      Sormayın ya bide o gülüş var filmde, gerçekten de sinir bozucuydu. İyi akşamlar.
      Sevgiler.

      Sil
  4. evim sensin a moment ot remember isimli güney kore çakması bir film, haliyle olmaz ;)

    YanıtlaSil
  5. Geçmiş olsun Gülşah, bahar alerjisi sanırım değil mi?Aynı durumdan senin kadar ileri boyutta olmasa da ben de muzdaripim :( Geçmiş olsun tekrar.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Yaşam İzi, sırf bahar değil de mevsimsel dönüşümlerde ortaya çıkan bir alerji :)
      Size de geçmiş olsun.
      Sevgiler.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi