Bol Fotolu yazımdan selamlar. :)))

 Herkese iyi akşamlar, iyi haftalar.
Geçtiğimiz hafta nasıl bitti, bu hafta nasıl başladı anlamadım. Okulların resmi tatil olması sebebi ile eşim evdeydi. Ver elini Optimum yaptık. heheh :))) Fotoğraflar karışık eklendi idare edersiniz değil mi? Havalar malum sıcağa döndü. Bizde balkon sezonunu açtık. Kahvaltılarımızı, yemeğimizi kuş sesleri arasında yiyoruz.

Dün Fenerbahçe Khalkedon'a gittik arkadaşlarla. Ama servis, hizmet sıfır. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Verdiğimiz sipariş sanki düğün yemeğindeymişsiniz gibi getiriyorlar. Çalışanlar deseniz saygısız, davranışları kötü... Siparişimizde ki tavuk pişmemiş geldiğinden gönderdik, aynı tabağı götürüp, aynı tavukları bu sefer yakıp getirmişler. Üstüne üstlük de " nesi var ki bunun yenir bu" diyen servis elemanına ne dersiniz..... Velhasıl manzara süper ama diğer hizmetler kötü Sadece çay-kahve içilebilecek bir yer. Benden söylemesi.
Tabi aç olduğumuzdan bizim devamlı gittiğimiz( kadıköy şb.ne) Happy Moons'a gittik. İlgi, servis harika. Tavsiye ederim deneyin derim. Birgüzel karnımızı doyurduk, biraz yürüdük, parkta oturduk derken akşamı ettik.

Bu arada 2 film iki kitap bitirdim. Filmlerden birini "Duvak"'ı twitter'dan AzizeHn. tavsiye etti ve iyi ki etmiş. Harika bir film. Kesinlikle izlenilmesi gereken filmlerden. Müziklerde çok güzel. İzlemediyseniz izleyin derim.







 
 Bir diğer film "Tanrı'nın Kitabı" bu filmde izlenmesi gereken filmlerden. Din adı altında neler yapılmak istenildiğini anlatan güzel bir örnek..... İnanç, umut.... bulmak, hayatta kalma mücadelesi... izleyin derim.






 İclal Aydın sever olarak bu yeni kitabını da hemen aldım. :)) Ve bir solukta okudum. Bu sefer gazete yazılarından derlediği kitaplara ara- çok şükür ki vermiş- vermiş ve roman yazmış. Altını çizdiğim o kadar çok cümle oldu ki... Anne-kız ilişkileri, hayatla verilen mücadele, duygusaalık, aynı zamanda dik durmanın verdiği artı ve eksiler... güzel bir romandı. Çok beğendim.

Diğer kitap Kabalcı Yayınlarından indirimli kitaplar arasında olan Bir Sürgün Ana kitabı. Bu kitapta ana-oğul ilişkisi, oğlanın ağzından yazılmış. Ama öyle bir bakış açısı var ki şaşıp kaldım....


Haikaten günümüz böyle mi oldu yahu?!

Yorumlar

  1. Günümüzde insanlar karikatürü şimdiki zamana cuk oturmuş :(
    Kitap ve film paylaşımları için teşekkürler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet ya karikatür fenaaaa durumumuzu özetliyor.
      Rica ederim. İyi akşamlar. :)

      Sil
  2. Yeni profil resmin çok şekermiş :) O şapkalara bayılırım.

    YanıtlaSil
  3. İclal aydını bende severim dediğin gibi iyki artık ara vermiş köşe yazılarına.Roman yazması daha iyi olmuş bende siparişi verdim senin yorumunu okuyunca dahada merak ettim.sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Okuyunca yorumunu bekliyorum Derya, seversin diye düşünüyorum.
      Sevgiler.

      Sil
  4. öncelikle filmleri not aldım.. bakalım zamanıda not alayım... :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi