Yoga, Hunter ve Şebnem Ferah Albümü...


 Herkese selam. Nasılsınız. Yine bir haftayı devirdik.
Mayıs ayı nasıl geçti ve bitti hiçbir şey anlamayan ben Haziran ayına hızlı bir giriş yapacağım. 4 düğün var ve hepside yakın arkadaşlarım/ız.  Ki ben düğün sevmeyen biri olarak katılmak durumundayım :)))) Eee ne demişler her zaman sevdiğimiz şeyi yapacağız diye bir şey yok.
Vee beni bu aralar en mutlu eden şey bugün beycağızımla Yoga'ya başladık. Ben çook istiyordum. Ruh-beden-zihin dengesi için. İlk gün olduğundan bugün biraz kaslarım acıyor ama şikayetçi değilim... Bakalım ilerleyen aylarda nasıl olacam. Yoga seanslarından sonra da meditasyon yapmak istiyorum. Aslında bu ön aşaması olacak benim için. Ruh ve beden arasında ki dengeyi öğrenmem açısından.

Albümlerden bu ara Şebnem Ferah/ Od dinliyorum ve her bir şarkının sözlerine bayıldım. Yine yapmış yapacağını Şebnem Ferah... Seviyorsanız yorumunu hiç düşünmeden alın diyebilirim.


Bilenler biliyordur ama yeniden hatırlatma yapayım bende; İmza: Karın çıktı ve geliri Sınır Tanımayan Ebeveynler Topluluğu Derneğine gidecek. Almadıysanız alın, aldıysanız çevrenize de tavsiye edin. Okurken satırların nasıl anlamadığım kitaplardan. Her kadın nasıl da farklı anlatmış eşlerine duydukları sevgiyi, öfkeyi, mutluluğu, beklentilerini, teşekkürlerini. Blogtan da bir çok yazan kişiler var. Ve alııııınnnnn :)

Filmlerden de Hunter/ Avcı izledik. Psikolojik olarak güzel bir filmdi. Ağır ilerlese de konusu ve başrol oyuncusu harikaydı. Konusu da türü tükenmiş hayvan olan Tazmanya Kaplanı için avciyı görevlendirirler. Ve hayvanı öldürüp, kalbini ve muhtelif organlarından örnekler istemekteler. Amaçları da zehrinden insalık için silah yapmak.... İşi kabul eden avcı kasabaya gidince gerçeklerle yüzleşir ve.... sonunu anlatmayayım değil mi? izlemek isteyen olur. :)))

Yarın da Thyke Okuma Grubumuzun toplantısı var. Kitabımız Bir Ada Hikayesi Dörtlemesi/ Yaşar Kemal....

Şimdiden iyi pazarlar. :)

Yorumlar

  1. yogaya dinginliğe hep ihtiyaç duydum ama gitmeye vakit yok. belki internetten başlangıç olarak uygulamalara başlayabilirim... sen git bize biraz anlatısın Gülşahcım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yoga bence herkesin yapması gereken bir farkındalık aracaı.
      İnternette de var programlar bende bakıcam nete. :)
      Seve seve anlatırım Zeynep'cim.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi