Bendennnn haberler...Film, kitap :) Akıl Ve Tutku

Selamlar. Güzel yorumlarınız ve dilekleriniz çook teşekkür ederim.
Pazartesi günü artık gebeliğimin 4 ayına giricez. Halsizliklerim, baş ağrılarım bitti. Arada sabahları kusuyorum ama buna da şükür.Testlerimizi yaptırdık. En son 11-14 hafta arası yapılması gereken ikili testimizi de yaptırdık ve sonuçlarımız temiz çıktı. Sonuçları alana kadar zaman geçmedi ama benim için. 
Hani diyorlar ya karnında olduğunu bildikten sonra kadınlar hazırlanıyor anneliğe diye. Sanırım doğru. Öğrendiğimden beri daha bir dikkat eder oldum hareketlerime, yediğime içtiğime. Henüz hareketlerini hissetmesem de varlığını bilmek, her doktora gittiğimiz de görmek....tarif edilmez bir duygu. Allah isteyen herkese nasip etsin. 
Şimdiden bazı endişeler sardı: 
"acaba iyi bir anne baba olabilecek miyiz?, yetebilecek miyiz? ahlaklı, erdemli yetiştirmek her kişi gibi bizim için de önemli, bunu aşılayabilecek miyiz? " vs. uzar gider bu liste.
Sonra da; "bu kadar düşünme Gülşah hele bir kucağına al zaten o da evdeki bizim yaşantımızdan, bizim davranışlarımızdan alacak nasibini" diyor.
Birde henüz bebişimiz uygun pozisyonlar da durup bize cinsiyetini göstermiş değil. Bir iki hafta sonra dr gidicez inşallah bu sefer gösterir bize :))))))))))

Bu arada son iki haftasonudur misafirlerimizi kahvaltıda ağırladık, keyifli sohbetler ettik. 2 arkadaşımız doğum yaptı. Artık hayatımıza iki erkek bebek girdi. Mis gibi kokuyorlar misssss. Önümüzde ki hafta bir arkadaşım daha doğum yapacak, bu sefer kız bebek giricek hayatımıza, bu kadar erkek bebek olunca kız bebek özlemişiz valla.


 Bunun dışında artık kitap okumaya, film izlemeye başladım. :)
 Bu film bir izlenimlik, aydınlık bir filmdi.
 Bu kitap harikaydı, bazı duygulara özel öyle güzel cümleler vardı ki... Yaknız küçük yaşta evlilik, zengin koca durumları ülkemize özel değilmiş. Kitapta ki asıl kızlarımızın yaşı ufak ama aileleri zengin biriyle evlendirme derdinde olabiliyorlar.... Onun dışında olaylara bakış açısı, değerlendirme ve betimlemeler iyiydi.
 Bu film çoook keyifliydi. Kesinlikle izleyin derim. Detay vermiyorum izleyecek olanlarınız olabilir. :)

Böyle işte, yine biraz karışık bir yazı oldu :) özleşti benimle sanırım bu yazım türü.

Şimdiden iyi pazarlar. :)

Yorumlar

  1. Marley ve Ben çok güzel bir filmdi...Jane Austen kitaplarını okumanın keyfi de ayrıdır hani...

    Sen süper bir anne olacaksın hiç endişelenme.

    Sevgiler

    YanıtlaSil
  2. O sorulari ve sorumluluklari hissetigine göre iyi birer ana baba olacaksiniz demektir..

    YanıtlaSil
  3. Gülşahcığım, bebeğiniz hayırlı olsun. Çok iyi, tatlı bir anneye sahip olacağı için valla şanslı dünyaya gözlerini açacak. Allah analı babalı, sağlıklı, sıhhatli bir bebek olmasını nasip etsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederimmmmm. Aminnn iyi dileklerin için Kitaplarla Beslenmek :)
      Sevgiler.

      Sil
  4. Hiç merak etmeyin siz çok iyi anne baba olacaksınız . Sağlıkla , mutluluk ve huzur içinde büyütün bebeğinizi . Aynı dönemde arkadaşlarının da bebek sahibi olmaları çok güzel . Birlikte büyürler , onlar da arkadaş olurlar.
    Marley ve Ben ' i ben de beğenmiştim . Keyifle izlenen bir film.
    Mutlu pazarlar canım , sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah Zeynep'cim inşallah.
      Evet ya biz de arkadaşlarla konuşurken hep diyoruz; en azından bir araya geldiğimizde çocuklarımız sıkılmayacak, onlarda kendilerince oynayacaklar :)

      Sevgiler, iyi geceler.

      Sil
  5. hayırlısıya bebeğini kucağına almanı dilerim..Hamilelik zor bile geçse o minik bebeğe kavuşunca her şey unutulup gidiyor. Marley ve Ben çok hoş bir filmdi ben zaten Jennifer Aniston un oynadığı filmleri severek izlerim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aminn Mehtap.
      Bende J. Aniston filmlerini keyifle izlerim.
      Sevgiler.

      Sil
  6. güzel anne :) elbette her şey çok güzel olacak ;)

    YanıtlaSil
  7. işte bu yazını görmüşüm :) canım benim senin çok güzel bir anne olacağına eminim yapı itibariyle pozitifsin, bebeğinizinde tıpkı sana benzemesi çok normal endişe etme. hoş anneliğin ne demek olduğunu bilmiyorum ama hiç olmazsa ufakta olsa içimdeki güdüyle tüm bunları deyişim :) sevgilerimle..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol canııımmmmmm. İnşallah. Olumlamalara şimdiden başladım bakalım doğduğunda görücem. :)))
      Sevgiler.

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi