Kızçe, ben ve tembelliğim. :)))

Yapılacak işler var ama bende bir tembellik sormayın gitsin. Havaların sıcak olması çok etkiliyor beni, birde malum devamlı emzirme modunda olduğumdan :))

Biraz da bu aralar bi gariplik var üzerimde. Hiçbir şey yapmak gelmiyor içimden, hep uyumak istiyorum....
Oysaki geçen haftadan kafamda plan yapmıştım; pazartesi kızın odasının camı silinecek, perdeleri yıkanacak, ondan sonraki gün mutfak dolaplarını silerim diye.... ama nerdeeeee, kız uyuyunca bende ufaktan bir kestirme yapıyorum. Geceleri kitap okumalarım devam ama.....
Kız demişken bizim kız artık heryere daha bir dikkatli bakıyor, etrafını inceliyor ve daha fazla tepki veriyor. Artık kucağıma bile anca sığıyor. Emzirirken düşünüyorum da ne kadar minnaktı ve şimdi nasıl da hızlı büyüyor.
Daha önce de yazmıştım artık bizim kızçe gündüzleri uzuuun uykulara dalmıyor. Genelde saat başı uyanıyor ve emip tekrar yatıyor.
EE tabi sabahları da biraz geç uyanıyor. Bizde hep beraber uyuyoruz :)

Harekete geçmek gerek değil mi?! en iyisi kendimi motive edeyim ve harekete geçeyim. Nerde hareket orda bereket demiş büyükler.

Sizden naber buarada? 

Yorumlar

  1. Ahh bu sıcaklar gerçekten de insanı kendinden geçiriyor... akşamları bende kendimi ordan oraya atıyorum :)
    Bayram temizliği başlıyor dimi yavaştan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hemde ne gecirme Nesein'cim. İnan akşam olunca serinlikten iş yapasim geliyor.
      Aslında bayram temizliği yapmak gerek ama.bende tık yok. sen basladin m? Ki sen çalışıyorsun bide.

      Sil
    2. Eşimin çok ısrarından dolayı cumartesi günü temizlikçi çağırdık , aslında çok tuhafıma geliyor ya genç yaşımda evime temizlikçi gelmesi ve benim evimi temizleyecek olması ...
      öyle işte ... öptüm ben sizi

      Sil
    3. Ben evde olmama rağmen cam ve kapılar için apartman görevlisinin eşini çağrıyorum Nesrin. Başta biraz bende garip oluyordum; evdeyim çalışmıyorum camlarıda silebilirim diye. Sonra dedim ki kendime; o para da onun rızkı çalışıyor ve evini geçindiriyor. Birde bizim evde cam çooook fazla. Sağolsun yapan camlı yapmış :)
      Demem o ki sen çalışıyorsun ve yaşın gençde olsa çağırman o kişinin de rızkını kazanması demek canım.
      Bizde öptükkk kocaman seni.

      Sil
  2. sen yine enerjiksin, bir de bebiş var, kesinlikle maaşallah! Bense daha ortada bebiş bile yokken kendimi zombi gibi hissediyorum. Öyle yorgunum ki, Ramazan ayının da etkisi ile tamamen uçmuş durumdayım :( sizden naber dediğin için bu kadar içimi döktüm :(((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dök tabi içini soran benim :-)
      Bide oruç tutsak hiç kalkamazdim sanırım Kitapçı Kedisi. Tansiyon problemim var benim bide. Ama engel değil tabi.emzirme bitsin nasip olursa sonraki ramazan aylarında tutmak istiyorum. o ruhaniyet başka oluyor. Bu sıcaklar da zor tabi Allah kabul etsin oruclarinizi.
      Bebis olunca daha çok ona göre hareket ettiğimizden enerjimi yuksek tutuyorum. :-)
      kizimla optuk seni

      Sil
  3. Güzel güzel büyüsün kızçe. Anneciğiyle Babacığıyla...

    YanıtlaSil
  4. bu zamanlarda o haller oluyor , senin de dediğin gibi motive olmakta fayda var , keyifle büyütmeni dilerim.her zamanı ayrı keyiftir yaşanan onca sıkıntıya rağmen.

    YanıtlaSil
  5. Amin. öyle valla ara ara tembellik sonrasi iyi geliyor toparlanip işe girisiyorum :-)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi