İzlediğim Programlar Başladı....


                                                                    

Veee çok sevdiğim, keyifle izlediğim dizi başladı. Sanırım sit-com olması ve belli bir konu olmaması hoşuma gidiyor. Nede olsa fazla televizyon izlemeyi sevmeyen biri olan benim için ideal bir dizi. :)) Elbet izlediğim programlar var ama fazla baktığım zaman televizyona; vakit kaybı geliyor bana. Müzik sevenlerdenim. İllaki müzik olacak...






Birde "Öteki Gündem" programını çok beğenerek ve ilgi ile takip ediyorum. Her hafta çok güzel konuları işliyor ve konunun uzmanı konuklar çağırıyorlar.
Sabahları zati pek bişey yok tv de, en azından geceleri güzel tartışma programları oluyor. Size de tavsiyee ederim arada bir bakın, belki ilginizi çeken konuya denk gelirsiniz.














 Dizi olarak bunu izliyoruz. Çok beğendim. Özellikle konusu ve işleyişi çok cesurca. Her ne kadar dizide geçen olayların ve mekanın hayal ürünü olduğu söylensede Ortadoğu meselesi güzel işlenmiş.  Bazen ailemiz için, bazen egolarımız için neler yapabileeğimiz... iyi anlatılmış.

Böyle diziler izlediğimde hep ülkem adına üzülüyorum, bizde ki dizi sektörünü ve konuları düşünürsek................








Yorumlar

  1. Bende çok seviyorum 1 kadın bir erkek 1 çocuğu :))

    YanıtlaSil
  2. 1 Erkek 1 Kadın 1 Çocuk başladığı için ben de çok mutluyum. Süper bir başlangıç yaptılar umarım böyle devam eder. ;))

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi