10 Kasım 2014 Umay'ın ilk Atatürk Ziyareti

 

Bugün Umay'ı da alıp Nesrin Ablam ve Müge Ablamla Atamızı ziyarete gittik. Umay'ında Atatürk'ü tanımasını, sevmesini saymasını istiyorum. ÇÜnkü Atatürk ve onunla birlikte; kendisine inanan, yaşlı-genç, çocuk, kadın-erkek bu topraklarda yaşayan, kanlarını, canlarını feda eden şehitlerimize o kadar çok şey borçluyuz ki...
Ziyaret kuruğu epey uzundu, sevenleri yalnız bırakmadı Atatmızı. Gönül Anıtkabir'e gitmek isterdi ama kısmet, seneye inşallah.

Sonrasında Beşiktaş'a yürüdük ve buralara kadar gelmişken; meşhur Asım Usta'nın Karadeniz Dönercisinde döner yemeden dönmek olmazdı. Karnımızı doyurduk; 7-8 HasanPaşa Kurabiyecisinden de kurabiyelerimizi alıp doğru Moda Çay Bahçesine gitti. Çayımızı da içip evin yolunu tututtuk.
8.ayında olan kızım bu sabahtan başlayan ve akşamı bulan gezimizde bize hiç rahatsızlık vermeden eşlik etti.
 Tabi tüm gün yürümenin sonunda bacaklarda bir sızı olamdı desem yalan olur. Kızım da erkenden uyudu. Tabi evin annesi olaraktan bi dünya olan ütüyü bitirdikten sonra blog yazmaya başladım. :) Yazımı yazdıktan sonra da Ustam Ve Ben kitabının son sayfalarını okuyacağım. 

Güzel birgündü sizinle de paylaşmak istedim. :)
Not: Bu arada bloğa fotoğraf eklemede zorlanıyorum bazı fotoğraflarım gözükmüyor bile. Beyime rica edeyim de bi el atsın. O zamana kadar beni idare edin anacım. :;)


Yorumlar

  1. Ne iyi yapmışsın Gülşah'cığım, sevgilerimi bıraktım, Umay'ı öptüm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öğrenmeli kızımda bizden Ata sevgisini Müjde Abla.
      bizde seni kocamam öpüyoruz kızımla. :)

      Sil
  2. Sen eminim ki ona Atatürk sevgisini en iyi şekilde vereceksin annesi .
    Sevgiler kocaman :)

    YanıtlaSil
  3. Inşallah canım.
    Bizden de sevgiler. Öpüyorum.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi