Soyunuz Kurusun...


Gerçekten de "kadın olmak" çok zor bu dünyada. Bir tek bizim ülkemizde değil.....
Evet eşitlik diyoruz, kadın-erkek eşit olmalı diyoruz... yok ama sadece laf salatası bunlar.
Eğer akşamın belirli bir saati geçmişse ve yalnızsan "aranıyorsun, kaşınıyorsun, kesin sen rahat bir kızsın" muhabbeti ne kadar çirkin bir düşünce ve yaklaşımdır.

Bir insan olarak ama en çok da bir anne olarak hatta bir KIZ Annesi olarak kendimi ÖzgeCan'ın annesinin yeine koymaya çalıştım. Yok yapamadım boğazım kitlendi, rüyamda bile kızımı kurtarmaya çalıştım ki o anneyi babayı düşünemiyorum.
Yavrunu gözünden sakın, yirmi sene büyüt okut gelsin elin oğlu ki aklımdan geçen sıfatlar bu değil inanın...... yavruna kuzuna kıysın hemde kendi belden aşağısı için.....

Soyunuz kurusun inşallah.........




Yorumlar

  1. Öncelikle şunu söylemeliyim ki bütün kadınlar benim için çok özel ve çok değerlidir. Kadınlar hakkında bir çok yazılarım var benim de , Özgecan ile ilgili de yazı yazmıştım.

    Evet dediğiniz gibi herkes eşitlikten bahsediyor. Ama üzülerek söylüyorum ki bunu diyenler dahi buna uyamıyor. Ülkenin en büyük partili vekillerinden bir tanesi en yaşlı biri olmasına rağmen çıkıp kadınlar hakkında çirkince konuşabiliyor. Kadınlara sus diyebiliyor. Varın gerisini siz düşünün artık.

    Bütün bunlar eğitim eksikliğinden kaynaklanıyor. İnsanlar milletvekili oluyor belki ama insan olamıyor. Tabi bu durum öncelikle ailede başlıyor. Yani çocuğa istediğiniz kadar okulda eğitim verin. İllaki bir şeyleri eksik öğrenir. Bu tür konuların Anneler ve babalar tarafından verilmesi gerekiyor öncelikle.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi