Doğum Günü Partimizden kalanlar....



Hep diyorum iyi ki bizi ailesi olarak seçmiş Umay ve evet Umay bizim kızımız olmalıymış. Her anne-baba gibi  çook mutluyuz.

Veeee cumartesi günü kızımızın 1.yaş günü partisini sevdiklerimizle kutladık. Sabah uyandığımda aklımdan neler neler geçti. 1 sene de nasıl da değişti hayatımız eşimin ve benim. Artık ailemizin bir ferdi daha vardı ve büyümesine tanıklık ediyoruz.
Doğana kadar; acana nasıl biri olacak, kime benzeyecek?... 3 aydan sonra ne zaman emekleyecek, ilk "anne mi baba mı" diyecek? ne zaman yürüyecek derken...
Kızımız ufaktan konuşmaya, yürümeye başladı bile. Artık birçok isteğini parmağı ile göstererek yada başıyla işaret ederek anlatıyor. Tabi biz nasıl mest anlatmama gerek yok değil mi? :)))

Neyse işte partimizi yaptık, sağolsun ailemin ve  arkadaşlarımın desteği çok oldu. Pastamızında çok özel olmasını istiyorduk ve Umay'ın simgesinden yaptırdık. Umay ismi çok özel bence ve kızımız bunu fazlası ile taşıyor. İnşallah hep böyle güleryüzlü, sosyal bir çocuk olur.
Böyle işte blog cumartesi yoğun pazar günü de dinlenme ile geçti. Bugün de 1 yaş aşılarını yaptırdık Umay'ın. İkisi canlı biri cansız aşı olduğundan hemşire ateş yapabilir dedi. Şimdilik ateşi yok inşallah geceyi rahat geçirir kuzum.

Hepinize iyi haftalar bir sonraki yazıda görüşmek üzere. :)


1 yaş kurabiyelerimzi de yaptırdık. Pastamızı sağolsu Serap Ablamız yaptı. İnstagram'da ve Facebook'tan instgramda buraya tıktık takip   
edebilirsiniz, lezzet olarak ve şekil olarak muhteşemler. Burdan da tekrar teşekkür ederim Serap Ablacımmmm ve Pelin'cim. Muckssssssss.








 



Yorumlar

  1. Umay'a nice mutlu seneler diliyorum :) Sağlıkla, mutlulukla büyüsün inşallah...

    YanıtlaSil
  2. DAHA NICE DOGUM GUNLERINE MUSMUTLU UMAYLI YILLAR CANIM :)

    YanıtlaSil
  3. mutlu, güzel , tatlı ,sağlıklı yılları olsun Umay kuzusunun....

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi