Biten Pazarın ardından...

Çok şükür alerjim geriledi ve ben de bir kaç gündür uyuyabiliyorum.  Eylül  ayına kadar rahatım....

Nerdeyse bir aydır Kadıköy'e inmemiştik ailecek, malum alerjiden dolayı sokağa çıkamıyordum. Nasıl özlemişim nasıl özlemişim anlatamam. Çok seviyorum/z Kadıköy'ü. Yürüdük,  kızımızla kuşlara simit attık keyfini çıkarttık günün. 

Artık Umay da yürümeyi tercih ediyor arabasına binmektense. Bizim için biraz zor olsada çok keyifli onun yürüdüğünü görmek. 

Bu aralar birkaç kitap birlikte okuyorum. Severek takip ettiğim blog sahibi Gonca öykü kitabı çıkarmıştı, adıma imzalı göndermesi o kadar hoş olduki.  Bir çırpıda bugün okudum. Özellikle Kan Kırmızısı öyküsü beni çok etkiledi. Yolu,  okuyucusu bol olsun Gonca'cım. Kalemin yazmaya devam etsin. Kim bilir belki ilerde birde roman yazarsın. ☺

Birde geçtiğimiz hafta bir mail aldım,  yeni çıkan bir kitabı okumam ve düşüncelerimi burda paylaşmam için kitap göndermek istediklerini belirten maildi. Kitap geldi okuyup yorumumu paylaşıcam  blog.  Kitabın kapak tasarımı çekici. Bakalım konusu, anlatımı nasıl?

Birde Kurtlarla Koşan Kadınlar kitabını okuyorum. Biraz ağır bir kitap sindire sindire okuyorum. Konusunu kitabı bitirdikten sonra yazmak istiyorum. 

Bizde  böyle işte. Sizde ne var ne yok....

Herkese şimdiden iyi haftalar.

Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi