Huzur veren seslerden... Nur Yoldaş / Sultanı Yegah Albümü

Kuzenim de ilk görmüştüm cdsini. Sonra aldım dinlemek için ve ogün bugündür ara ara dinlediğim sanatçılar arasındadır Nur Yoldaş ve Sultanı Yegah albümü. Henüz buraya video eklemesi yapamadığımdan bu linke tıklarsanız dinleyebilirsiniz....Nur Yoldaş

Artık böyle şarkılar yapılmıyor. Çok gürültülü parçaları fazla dinleyemiyorum, bir zamandan sonra yoruyor beni. Daha çok akustik ve sesin ön planda olduğu parçaları dinlemeyi seviyorum.
Ya siz?

Şimdiden keyifli haftasonları. :)


Yorumlar

  1. Nur Yoldaş- Sultaniyegah, sen belki daha doğmamıştın bu şarkı tv'de bir moda olmuştu, bir ünlenmişti ki Gülşah'cığım, rahmetli annem de çok severdi..sonradan şarkının bestecisinin bunalıma girip, İstanbul'daki adalardan birinde saç,sakal karışmış,inzivaya çekilmiş,sokaklarda yatıp kalktığını gazeteler yazmış çok üzülmüştüm..sanatçılar hassas ruhlu oluyorlar kimbilir neye kime kızmıştı...bak senin için ilginç bir konu olabilir bu araştırabilirsin diye de düşündüm..
    ve aynı senin gibi gürültülü müzik (rock,metal vs. çoğunun isimlerini bilmem)asla dinleyemem..o yüzden yeğenlerim alay ediyor benle ben eski kafalıymışım:))))Sinatra'dan başka kimseyi dinlemiyormuşum yalan valla dinliyorum bak rahmetli Whitney'i de dinlerdim, Mariah Carey'i de ama romantik,slow olacak...bir de ABBA vardı benim gençliğimde çok severdik çok:)

    YanıtlaSil
  2. Bu benim gençliğim :)
    Bizim zamanımızın şarkı sözleri ne kadar anlamlıydı, insanı yormazdı...

    YanıtlaSil
  3. sesi, bir enstrüman kadar dinlendirici huzur verici

    YanıtlaSil
  4. @Müjde Ablacım sevilmiyecek gibi değil ki sesi.
    Banuca ve Kardeşim sizede katılmamak mümkün değil. Keyifli dinlemeler.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi