Günden kalanlar

Birkaç gündür soğuk ve yağmurlu havaya inat güzeldi bugün hava. Evet ayaz vardı yer yer ama çıkılmayacak gibi de değildi, hoş biz yağmurda  bile bizim kızı giydirip hop sokağa yapıyoruz:)
Bugünde kayınvalidemlerde kahvaltı yapıp kendimizi Kadıköy sokaklarına attık. Hiçbişey yapamazsak gezmesi bile güzel burda.
Bu arada duyuralım Kadıköy Sinemasının bulunduğu pasajda Penguen Kitapevi yeniden açıldı, tabi biz karı koca peek bi mutlu olduk. Çünkü buranın çalışanları çom samimi ve güleryüzlü oluyor.
Alkım Kitapevinin çalışanlarını çok soğuk bulduğumdan bide ortamı sevmediğimden mecbur kaldıkça kitap alıyordum.  Taksit imkanı sunmaları dışında çok soğuk bir kitapevi bana göre. Ki artık Alkım Kitapevinde de kendi kartlarına taksit olayı kaldırılmış.
Bir iki kitap aldım kendime ve Umay'a. Şimdiden kütüphanesi oluşuyor minnağımın.
Kadıköy'dü kitapeviydi derken, eğer sıcak ve taze bir çay içmek istiyorsanız muhakkak Nazım Hikmet Çay Bahçesine yada Barış Manço Kültür Merkezine de uğrayın derim. Hem orta  hem menüler güzel.
Biz genelde N.H.Çay Bahçesine gideriz,  malum çocuk da olduğundan bizin için en rahat yer orası. Emzirmek helede rahat emzirmem önemli benim ve bebeğim için.
Bugün Barış Manço Kültür Merkezine gittik, buranın da ortamı, çalan müzikleri çok hoş nezihtir, kesinlikle tavsiye ederim.
 Aldığım kitapları sormayacak mısınız? ;)
Uzun zamandır okumak istediğim Buket Uzuner'in a
son kitabı "Su".
Bugünüde böyle bitirdik, yarına Allah Kerim demişler.  :)
Bizi güzel bir pazar kahvaltısı bekliyor, kardeşimgileerleeeeeeeeee.
Herkese şimdiden iyi,  keyifli pazarlar ♡

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi