İzlenesi filmler....

İyi haftalar blog.

Sonbahar kendini ne güzel de hissettirdi değil mi? çok severim esen havayı ve yağmuru. Tabi camdan izlemesi de ayrı bir keyif. Gündüzleri değil ama akşamları kız uyuduktan sonra camdan içeri dolan esen havanın kokusunun hissettirdiği tarifi anlatamam.....


 Eee tabi ruhumun bir tarafı hüzün olduğu için de seviyorum bu mevsimi galiba.....

Bu aralar eşimle uzun zamandır film izlemediğimizi fark edip, hatta ne kadra özlediğimizi anlayıp kendimizi evde sinema izlemeye adadık diyebiliriz.  :)))

Ya kızçemiz uyuduğunda izliyoruz geceleri, yada gündüz ayaktaysa biraz filmi bitiş saatinden yarım saat kırk dakka uzatmalı izliyoruz. :)))
Fark ediyorum ki Umay ne kadar çabuk büyüyor. Biz film izlerken yanımıza gelip oturuyor ve izliyor yada oyuncaklarıyla oynuyor. :)

Neyse lafı uzatmayayım dimi....

İlk filmimiz; Stephen Hawking'in okul dönemi, sonrası ve evliliğini anlatan bir filmdi. 2014 yılı yapımı The Theory of Everything - Her Şeyin Teorisi filmi.


Özellikle filmdeki S.Hawking'i canlandıran çocuk çok başarılıydı.
İzlerken ve film bittiğinde anlıyorsunuz ki, kişi isterse imkansız diye birşey yok..... Belki biz olsak bu harika bilim adamının yerinde çoktan hayattan vazgeçmiştik.
Gerçi boşuna olmamış S.Hawking.... azmi, hırsı, başarma azmi, vazgeçmemesi, zaman teorisi..... İzlemdiyseniz izleyin derim. 


Diğer film ise
Interstellar/YıldızlarArası/ 2014 yapımı bir film. 

Tabi artık böyle filmler izledikçe bilim adamlarının, bazı kuruluşların başka gezegende hayat, yaşam aradıklarını düşünmem iyicene pekişiyor. Çünkü Dünyamızı biz insanoğlu yok etmek için herşeyi yaptığımıza göre, bir gün tükenecek dünya, doğa ve yaşam için başka yer gerekecek...

Filmin senaryosu Fizikçi Kip S. Thorne'nun evrendeki 'Solucan Delikleri' teorisinden ilham alıyor...
Güzel bir film izleyin derim.


İşte böyle blogger. Yazımı yazdım, tabi yazıdan önce evi temizledim, kızçemi uyuttum ee yeni yazı da geldi, şimdi sıra balkonda esen havanın tadını Patasana/Ahmet Ümit okuyarak çıkartayım dimi. :)))

İyi haftalar... :)



Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi