Hoşgeldin Eylül Zero Limit/ Joe Vitale

 Bol terlemelı bir giriş ile eylül ayına başladık. 💫

Dün yağan yağmurda balkonda oturdum, o yağmurun sesi, toğrağın kokusu, damlalar derken... ne güzel dedim... şükredecek bir sürü sebebimiz var. Elbet istersek kızacak, isyan edecek sebeplerde bulabiliriz... Seçim tamamen bize ait. Kendime adıma, bu yaşıma kadar neredeyse hep şükreden tarafta olmayı seçtim.... Hatta çalıştığım dönemler de çok fazla "polyanna gibi" düşündüğümü soyleyen arkadaşlara açıklama yaparken bulurdum kendimi... Şimdi düşünüyorum da; çok da gerek yokmuş aslında bu kadar açıklamaya.

evet hayatta kırgınlıklar, kızgınlıklar, hazksızlıklar var.... canımın yandığı, üzüldüğüm durumlar da oldu... hayatımı farkında yaşamaya başladığımdan beri seçimlerimi hep olumlu yönden yana kullandım. Olanı kabullenip, önüme baktım. Çünkü  öğrendim ki "sen değişirsen karşındaki ya da  olaylar ya da durumlar, dünya değişiyor"... istemediği sürece kimse değişmiyor...

 Tabi bu öğretiyi öğrenmek kolay değil ama imkansız da değil..... bu sene yine ruhum biraz kendine dönmeye başladı. Hatta önce okuma grubu ile yollarımız kesişen, sonra da daha samimi arkadaşlığa, dostluğa dönüşen canım kızlarla ruhumuza iyi gelecek kitaplar okumaya, paylaşımlar yapmaya başladık. Beraber yol aldığınız arkadaşlarınızla frekanslarını uyuşursa daha bir güçlü hissediyorsunuz kendinizi... değişik bakış açıları sizi daha da geliştiriyor... 

İşte yine bir şükür sebebim daha :)

Aynı yolda yürümek bazen sizin görmediğiniz başka kapıların açılmasına vesile oluyor..... Özellikle iç sesinizi dinlemeyi öğrenmek de gerekiyor...Neyse efenim uzun ve derin mevzular, eğer siz hazırsanız yollar, kapılar açılıyor ;))

Onun dışında  bu ay "İnsanlığın Mahrem Tarihi" kitabını bitirmeye niyetlendim. Bir de "Stoner / John Williams" okuyorum. Resmen bitmesin diye yavaş okuyorum.... Uzun zamandır bekliyordu. Canım Zelişim hadi okuyalım deyince öne çektim :)

Ruhsal gelişim için de "Zero Limit" kitabına başladım....

Başlangıç olarak iyi gidiyor, özellikle kendimize yönelik başlangıçlarda bu kitap iyi bir yol arkadaşı olabilir. Eğer varsa içinizde iyileştirmek istediğini duygular bakın derim....


 ARKA KAPAK YAZISI;

Vay Canına!! Bu Vitale'nin,yadığı en iyi veen önemli kitap! Cindy Cashman, Çok mu yorgunsunuz ve streslisiniz? Elinizden gelenin en iyisini yapıyorsunuz fakat kişisel tatmin ya da profesyonel başarıyı bulmak korkunç derecede zor mu geliyor? Eğer çok çalışıyor ve karşılığını alamıyorsanız, belki de problem kendi içinizdeki bir şeydir? Belki de dışarıdan değil de içinizden gelen sınırlandırmalar sizi çoğu şeyden alıkoyuyordur. Zero Limit size bu içsel kaynaklı sınırlandırmaları ortadan kaldırmanın ve bunun yerine hayatınıza hayal ettiğinizden çok daha fazla başarı katmanın kanıtlanmış yöntemlerini sunmaktadır.

Joe Vitale'in kendi yaşantısını ele aldığımızda, o bir zamanlar sokakta yaşayan biriydi. Şimdi ise çok sayıda bestseller kitabın yazarı olan, internet ve pazarlama konusunda uzman olmuş bir milyonerdir. Peki bütün bu başarıyı getiren şey ne olmuştur? Bu, çok çalışıldığı için mi, yoksa Tanrı'nın bir lütfu olarak mı meydana gelmiştir. Yoksa her ikisi de mi? Yanıt sizi şaşırtabilir. Antik Hawai H'oponopono yöntemini bulana kadar çok sınırlı bir başarı elde edebilmiştir.

H'oponopono bizim yolumuza çıkan zihinsel engelleri ortadan kaldıran bir kişisel gelişim yöntemidir. Bu yöntem sayesinde zihnimizi engellerden özgür kılarız ve yaşamdan istediklerimizi elde etmek için yeni ve beklenmedik yollar buluruz. O, hem özel yaşantıda hem de iş hayatında yalnızca işe yaramakla kalmaz, aynı zamanda mucizeler yaratır. Vitale bu deneyimini tüm dünya ile paylaşmak için bu kitabı kaleme almıştır.
Dr. Ihaleakala Hew Len ile işbirliği yaparak zenginlik, sağlık, huzur ve mutluluğu nasıl elde edeceğinizi açıklamıştır. Yöntem sayesinde okuyucular başarıyı elde etme konusunda kendilerine engel olan sınırlamaları ortadan kaldırmayı öğreneceklerdir. Yöntem, bilinçsiz olarak yerleşmiş olan önyargıları, inanışları temizleyecektir. Yani başarı, sağlık ve mutluluk elde etmede artık Limitsizsiniz.

Zihninizin kara tahtasını sildiğinizi ve önyargılı fikirler olmaksızın yeniden başladığınızı ve dolayısıyla sadece günlük olayların olduğu bir dünyada yaşadığınızı hayal edin. Her şeyin mümkün olduğunu hayal edin. Aslında dünyaya zihinsel kısıtlamalar olmaksızın bakarsanız her şey mümkündür. Bu kitap, yaşamınızı yeni bir fırsatlar ve başarılar evrenine Sıfır Sınır'ın olduğu evrene açan anahtardır.


Yorumlar

  1. vitale bakayım, sevdiğim kitaplar :) sonbahar filozofu mu oldun seen hihihi :) tabii hazır oluncaaa oluyol the secret :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Alemsin Deeppppp son cümlen süperdi, güldürdün, sen de hep gül emi 😉🤗 Severiz bu kitapları, bak bakalım , sonra da konuşuruz üstüne.

      Sil
  2. Zero Limit ilgimi çekti.

    Polyanna olmak her zaman iyidir. Yakındıkça insanın içi kararıyor .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence de Handan Ablacım. Gülümsemek ve yaşamak gibisi yok.

      Sil
  3. heey zamanın olunca son yazıma baksan yaa senin kitap vaar :)

    YanıtlaSil
  4. Okumadığım kitaplar, bakayım ben de. Teşekkürler

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel gerçekten aynı frekanstaki insanların buluşması, kulübünüzde kaç kişi var Gülşah'cım? Joe Vitale'nin başka bir kitabını okumuştum, oldukça motive ediciydi gerçekten.. sevgiler:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet Eren'cim öyle güzel tevafuk oldu ki buluşmamız... 6 kişiyiz, yeri geliyor aynı kitapları beraber okuyoruz, birbirimize kapılar açıyoruz..böylece eksiklerimiz artı oluyor.
      Bir bunu okudum canım ve dediğin gibi çok motivasyon edici bir kitap.
      Selamlar

      Sil
  6. Ne güzel cümleler bunlar Gülşah. Tam da ihtiyacım olan tarzda ve ihtiyacım olan dönemde. bakış açına bayıldım. Eskiden ben de öyleydim ve yine öyle olmak için çalışıyorum. Bu dönemde kitaplar da yardımcı oluyor. Sen okudukça, sevdikçe bizimle de paylaş. Sayende yeni keşifler yapmak istiyorum. Kocaman teşekkür ediyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ne mutlu içine iyi geldiyse Şule'cim 🙏🏻✨️ kendi adıma çok teşekkür ederim...
      Eğer eskiden öyleysen için de yine oylesindir ve tekrar onu dışarı çıkartmak gerekir.. Aslında hissettiğin zaman zamanı da gelmiştir canım. Her zaman paylaşırım tabi ki... elimden geldikçe paylaşımlar yaparım tabi. Yazmak istersen her zaman buradayım 🙏🏻✨️
      Ben de sana teşekkür ediyorum ve kocaman sarılıyorum 🌸

      Sil

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

Amasya Gezisinden Kalanlar....

Nerde Kalmıştık?

Günlük, Sergi Gezisi